300 Bin Kmye yaklaşmış dizel c220 cdi alınırmı
Sıfır egea alacağıma 15 yaşında mercedes alırım kafasında bi insanım sarı sitede 500 bin kmye kadar motor yapmadan satılıkta olan c220 cdiler var ayrıca bu arabanın sanayi masrafı varmıdır 14-15 yaşındaki bir arabaya 1 milyon tlye yakın para verip sanayiden çıkamamakta pek mantık işi değil uzun lafın kısası aldığıma pişman olurmuyum kronik sorunları varmı bu arabanın
Anahtar arabanın kilidinin içinde dönmüyor
Hocalarım acil yardımınızı bekliyorum arabanın immobilizer'siz anahtarı ile arabayı kapatıp açabiliyodum ama bugün arabayı içerden kilitledim birdaha açılmadı orjinal anahtarı yanımda değil anahtarla ilgilimi yoksa kilitemi birşey oldu çok acil lazım birde eğer olmassa camı'mı kırayım yada camın halatınımı koparayaım hangisi mantıklı
Eski model kamyon ne kadar kazandırır
Eski model bir kırkayak kamyon aylık ortalama nekadar kazandırır forum kullanıcıları yardımınızı bekliyorum.
2014 model Actros tırın deposu kaç litre
1841 2014 model actros'un deposu kaç litre acaba diğer şoför sanki bizden daha çok harcıyor gibi biz herzaman yavaş gidiyoruz diğer şoförü bilmem ama herzaman bizden daha fazla mazot alıyo bizden daha cok mazot harcadığı belli biz 190 alsak o 200 alıyo şimdi asıl konu actrosların depo kac litre?
60 amper akü tavsiyesi
Otg dönüştürücüsü yuvada durmuyor
Geçen gün yengemden otgsini aldım tabletime takınca yerinde durmuyordu daha doğrusu atıyor aynı tabletten kuzenimdede var onunkindede çalışmadı amcamın telofonunda ise çalıştı tableti yeniden başlattım yine olmadı hiçbir şekilde yerinde durmuyo yardım edecek biri varmı
Tabletim açıkken şifresini nasıl öğrenebilirim
Tabletim açıkken şifresini nasıl öğrenebilirim şifreyi değiştirmek istemiyorum
Son Giriş: 5 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 5 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 17
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 11.923 (Bu ay: 838)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası