C++ Kod Hatası
Selamlar. Visual Studio 2022 Ide Üzerinde C++ dili ile alıştırma yaparken böyle bir sorun ile karşılaştım. Amacım en alttaki iki kod satırı ile ve srand(time(0)) ve rand() komutlarını kullanarak 1-10 arasında rastgele bir sayı üretmekti. Fakat izlediğim bir videoda birisi aynısını yapıyor ve hiç hata almıyor. Bana ise ikinci resimdeki gibi uyarı veriyor. Kontrol ettim fakat hata bulamadım. Neden kaynaklı olduğunu bulabilen arkadaşlar varsa yardımcı olurlarsa sevinirim. İyi forumlar.

Malum forum sitesindeki hesabımı nasıl silerim?
Bugün technopat forum denen sitede haklı olduğum halde 1 saat ban yedim. Hadi uyarı atarsınızda haklı olduğum konuda durduk yere bana bulaşan birisi yüzünden 1 saat ban yenir mi? Üstelik cevap verdim diye ban yemişim. Neyse arkadaşlar hesap sıfırlama için iletişime geçtim adam yazı göndermiş ekibimiz hesap anonimleştirme üzerine çalışmaktadır diye. Daha önce donanım forumuna yazılmış silindiği. Bunlar ya yalan atıyorlar yada gerçekten sistemleri bu kadar kötü. Durduk yere ban yedik akşam akşam bir saatliğine. Bundan sonra buradayım. Siteye daha yeni geldim konu seçimi falan alışıyorum moderatörler anlayışla karşılarlarsa sevinirim.
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 481 (Bu ay: 46)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Web Tasarım - Programlama