Mahkeme değiştirme acil yardım
Merhaba arkadaşlar bir kavgaya şahit olduğumdan dolayı tanık olarak ifade verdim ve şu an üniversite okuduğum şehirdeyim fakat mahkeme olacakmış tekrar tanık olarak çağrılıyorum mahkeme ev adresime gitmiş yani farklı şehirde gitmem gerekiyor mahkemeyi bulunduğum şehire nasıl taşıyabilirim böyle bir şey var mı? Öğrenci olduğumuz için maddi sıkıntıda var git gel yapmak yardımcı olursanız çok sevinirim. Sanırım görüntülü olarak ifade veriliyor muş bilgisi olan var mı?
mahkeme tarihi 07/03
Merhaba arkadaşlar Aliexpress ücretsiz olarak 77 TL ve 154 TL lik kupon dağıtıyor fakat bunun için linkinizden arkadaşlarınızın open butonuna tıklayıp yardım etmeleri gerekiyor. 77 TL olan kuponu kolay bir şekilde alabilirsiniz. 154 TL kuponu almak oldukça zor dünden beri uğraşıyorum 2 TL kaldı. Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ediyorum. Kupon da limit yoktur. Her üründe kullanılabilir.
Tek tıklamayla TRY 154.04 alın ! #AliExpressbonus #BonusBuddies
Ödülünüz aktif hale getirilmeyi bekliyor.
İPad ile not almak
Selam arkadaşlar bu sene iPad Air 4 aldım okul için. Kalemimi yurtdışından ikinci üretim sipariş verdim henüz elime ulaşmadı. Not almak için ideal uygulama arıyorum şu an ücretsiz keşfettiğim Microsoft one note uygulaması mevcut. Arkadaşlarım notability uygulamasını öneriyorlar fakat ücretli ve fiyatı biraz yüksel geldi. Edebiyat bölümü öğrencisiyim düz not almak için kullanacağım defter niyetine, bunun için hangi uygulamayı önerirsiniz? Ek olarak notability ile one not ile yazarken güzel yazmada falan fark oluyor mu acaba?
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 5
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.355 (Bu ay: 26)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Apple - iPhone - iPad