Xiaomi Note 9 Rom Atmak
Xiaomi Note 9 cihazım var aldığım gibi imei atıldı miui 12.0.7 ile kullanıyordum nakite ihtiyacım olduğu için satmaya karar verdim ayarlardan daha önce sıfırlamıştım imei gitmemişti bende satmadan önce sıfırladım ama benim hattımdan başka hiçbir hatta şebeke gelmiyor kartı okuyor ama şebeke yok. Ayrıca kurulum esnasında Google sunucularına bağlanamadı başk wifi ile deneyin hatası veriyor telefonuda açamıyorum, en sonunda hattıda çıkardım wifiyide kapadım kurulumu atladım o şekilde. Ama farklı wifidede Google aynı hatayı veriyor. Romdan kaynaklandığını düşünüyorum. MTK işlemci olduğu için fastboottan yüklersem cihaz brick olucak nasıl yapıcağımıda bilmiyorum. Bu konularıda daha yeni yeni araştırarak öğrendim. Yardımcı olabilecek var mı?
PC AÇILMIYOR FORMAT ATILMIYOR
Win 8.1 single language işletim sistemi olan bilgisayarı türkçe yapmak istiyordum internetten araştırdım ve https://www.bilgiuzmanlari.com/blog/soruncozum/windows-8-1-single-language-dil-degistirme.html buldum powershellden HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\MUI\UILanguages konumundan ingilizce dili vardı sadece bende sildikten sonra gelir heralde diyerek sildim ve yeniden başlatıım ve birdaha açılmadı. 0x0000012a hatası veriyor ve önyükleme değiştirip format atmaya çalıştığımda disk error please any key to restart diyor hiçbir şekilde birşey yapamıyorum. lütfen yardım edin. asıl sıkıntı bu benim bilgisayarım değil başkasının bilgisayarı
ekran kartını takınca görüntü gelmiyor
beyler öncelikle selam, yeni ekran kartı aldım ama ekran kartının güç girişini takınca yani ekran kartını bilgisayara takınca bilgisayar açılıyor fakat ekran gelmiyor. ekran kartı takılıyken anakartın kendi vga girişine taktığımda bile ekran gelmiyor. ekran kartı çalışıyor başka bilgisayarda sorun yok. ekran kartını takınca fanlarıda dönüyor, be yaptım ne ettim yapamadım. onboardda sorun yok çalışıyor ama ekran kartını takınca açılmıyor. bios sıfırladım ama yine olmadı
ekran kartı : sapphire hd7870
anakart : asus p5g41c-m lx
ram : gskill 2x4
psu : hadron 500w sıfır yeni aldım
İstanbulda ucuz pc toplamak
Arkadaşlar merhaba, malum şu an bilgisayar piyasası uçuk. İstanbulda yaşıyorum ve pc ttoplamak istiyorum. İstanbulda bildiğiniz bir yer varmı, şuraya git mutlaka istediğini bulursun diyeceğiniz. Kısacası Teknoloji pazarı varmıdır. Teşekkürler
Toplama PC Uyumlumu Oyunlarda beni üzer mi
Arkadaşlar PC arayışındayım ve malum fiyatlar ortada onun için şu an en iyisi toplama PC diye düşündüm. Biraz araştırdıktan sonra aşağıdaki donanımları seçtim. Seçimlerim doğrumudur, beni üzermi, lol, cs-go, valo gibi oyunlarda tahmini kaç fps alırım nasıl bir şey olur güçlü olurmu.
seçtiğim internet adresi : https://pcpartpicker.com/list/vKhcmk
İŞLEMCİ : AMD RYZEN 3 1300X
EKRAN KARTI : GIGABYTE RADEON RX 570 4GB GAMING EKRAN KARTI
ANAKART : ASUS PRIME A320M-K
RAM : LONGLINE Ddr4 3200mhz 8gb Storm Soğutuculu
HAFIZA : SANDISK 240 GB SSD 2.5''
PSU : POWER BOOST STALLION WHITE 500W 80+ 120mm Fanlı PSU
TOPLAM 2450TL TUTUYOR
Mouse olmadan uygulamada nasıl ileri giderim?
Bilgisayarda usb tanımıyor ama ps2 girişten taktığımda sorun yok, bende ps2 girişli klavye var ama mouse yok. Usb tanımlaması için internette bi program gördüm kullananlar öneriyorum, indirdim klavye komutlarıyla açtım programı ama start scan yapamıyorum tab ile basıyorum seçmek için ama olmuyor, demek istediğim klavye kısayolu vs. Varmı bildiğiniz birşeybu sorun için.
Bios ayarlarını değiştiremiyorum
Arkadaşlar ben 3 gün önce lenovo y50-70 2.el laptop aldım, cihazda 500gb ssd vardı, şimdi bilgisayarım klasöründe C ve D diski vardı biri 270gb diğeride 200lü birşeylerdi, cihaza gta 5 ve solidworks yükledim bir diski doldu ben de diğer disk ile birleştirmek istedim program indirdim qprogramdan seçtim birleştir dedim diğer diski silmek için onay istedi verdim ve bilgisayar kapandı, Galiba yanlış diski silmişim ki windows silindi, biostan usb ile format atmayı denedim dvd ile format atmayı denedim olmadı, somradan fark ettim ki bios boot ayarlarını değiştirmiyor, saat değişikliği yapıp yeniden başlattığımda sorun yok değişiyor, ama önyükleme sırasını değiştirdiğimde değişmiyor, ben de biosu resetlemek için kasayı açtım ve aşağıdaki resimde çizdiğim şeyi benim bilgisayarımda göremedim. Bu çizdiğim nedir, nasıl bu sorunu çözebilirim bana yardımcı olurmusunuz?
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 14
İkinci El Bölümü Mesajları: 2
Konularının görüntülenme sayısı: 4.514 (Bu ay: 32)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware