Çok çirkinim gerçekten ölmek istiyorum ne yapmalıyım?
Boyum 1.70 kilom 60 sorun fiziksel özelliklerim değil ama yüzüm çok çirkin burnum koskocaman kanca gibi dudaklarım ipince ayrıca esmerim. Bana kıyasla annem çok güzel annemle yan yana durunca annem olduğunu anlamıyorlar onu övüyorlar bana ise hanım hanımcıksin diyorlar.
8 yaşindan beri bu durumun farkındayım ve sırf bu yüzden ölmek istiyorum. Ayrıca erken ergenliğe girdigimden dolayı zamaninda akran zorbalıgina ugradim ve asla ozguvenim olmadi. Şuan 18'im ve yaklaşık 10 yildır tipimden otürü hic var olmamayi diliyorum.
Sülalemdeki herkes guzel bir ben çirkinim. Estetik yaptirip guzellesmek istiyorum ama aileme yük olmakda istemiyorum estetik fiyatları uctu gitti çünkü. (Kardesimle ikimiz dersaneye gidiyoruz ve aylik 14 bin gidiyor orta halli bir aileyiz.)
Otobuste dolmusta cevremdeki kizlara bakiyorum hepsi tas gibi ben ise utancimdan saclarimla yuzumu kapatiyorum. Annemde cok guzel ela gözlü beyaz tenli. Ben ise cirkin ordek yavrusuyum.. Bu kadindan nasıl cikmisim anlayamiyorum
Her gece fotograflarima ve aynaya bakip agliyorum.
Ve dayanamiyorum ne yapmaliyim?
Not:Ayrıca önemli olan iç güzellik falan değil bir şeyin dışı ilgini çekmiyorsa içine bakmazsın.
Son Giriş: 5 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 5 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 5
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 14.437 (Bu ay: 283)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 9 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic