Viewsonic XG2405 144Hz Olmuyor
Bugün yeni sipariş ettiğim kasa için aldığım ViewSonic XG2405 monitörünü aldım ve evde test etmek istedim. Bu testleri yaparken elimdeki GTX950M ve i7 7700HQ ekran kartı ve işlemcisi olan laptopumu kullandım kasa henüz elimde olmadığı için. Ölü pikselde sorun çıkmadı ancak monitör ayarlarında 60Hz gözüküyör ve ben bunu değiştiremiyorum. Gelişmiş görüntü ayarlarındanda denedim en yüksek 60Hz göstermekte. Bunun sebebi benim laptoptan dolayı mı yoksa monitörde bir sıkıntı olma ihtimali var mı?
2070 Super İçin 550W PSU Yeterli Mi?
Gaming X Elite kasasını 3600X, A-Data Swordfish ve Corsair 550W kasa özelleştirmeleriyle sipariş vermiş bulunmaktayım. Diğer kasa özelleştirmeleri gamepower olduğu için almak istemedim fakat bu sisteme 550W PSU yeterli olur mu? En azından para toplayıp yeni bir PSU alana kadar kullansam sıkıntı olur mu? Sisteme zarar verir mi?
Bu Sistemi Hangi Özelleştirmelerle Almalıyım?
Bu sistemi ryzen 5 3600x ve adata swordfish özelleştirmesiyle almayı düşünüyorum. Ancak ekran kartının trio değilde 2 fanlı olması çok performans kaybı oluşturur mu? İkinci olarakta gamepower markasına güvenmediğim için kasa ve psusunu almak istemiyorum ancak özelleştirmelerde cougar ve corsair modelleri var farklı olarak. Cougar olanların ön paneli mesh olmadığı için soğutma sıkıntılı, corsairda da 550w psu olması sıkıntı yaratır mı bu sisteme bilemedim. Sizce ne yapmam gerekir?
Bu Ekonomik Durumda Yeni Kartlar Beklenmeli Mi?
Bu sistemi, ekran kartını Galax 2070 Super ex gamer Black Edition yaparak alma düşüncesindeydim uzun zamandır. Ancak gerek kendim düşündüğümde gerek forumlara sorduğumda yeni ekran kartlarını beklemem gerektiğinin daha mantıklı olduğu kanısına varmıştım. Fakat dolar, Euro sağ olsun aylar önce 9.000TL'ye alabildiğim bu sistem şu an 10.250TL olmuş durumda. Yani ben bekleyip yeni kartları alayım derken elimde olandan da olacakmış gibi hissediyorum. Bu yeni kartların tanıtılması, çıkması, Türkiye'ye gelmesi derken aralık ayı gelecek en iyi ihtimal. Tabi hangi fiyattan geleceği de belli değil, malum ekonomi. Benim soracağım şey sizce hala beklemeli miyim yoksa sistemi alıp daha uğraşmamalı mıyım?
Son Giriş: 5 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 5 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 5
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 387 (Bu ay: 12)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware