Sağlık sigortasındaki bu yazılar nedir?
Merhaba, uzun zamandır sağlık sigortamın olup olmadığına bakmıyordum bugün girince bu yazı ile karşılaştım. 60/1(g) gelir testine tabi olanlar diye yazıyor. Fotoğraf olarak detaylı ilettim, kafama takılan Son bir içinde 30 gün gss prim gün sayısı olmadığı için provizyon verilmemiştir diyor. Bu ne demek oluyor ne yapmam lazım? Konu hakkında bilgisi olan var ise yanıtlayabilirse sevinirim. Teşekkür ederim.
Anker Q10i kulaklıkta dip ses oluyor
Herkese hayırlı günler. Anker Q10i kulaklığı aldım dün elime ulaştı ama kulaklığı kullanırken müziği veya videoyu dinliyorum sesi kestikten sonra 2-3 saniye uğultu/fıs sesi devam ediyor sonra kesiliyor.
Bu ses dip ses sanırım ve bu durum biraz canımı sıktı, Hepsiburada'dan almıştım. Aynı kulaklığa sahip olan ve bu sorunu yaşayan var mı ne yapabiliriz? Değişim yapsam gene aynı sorunu yaşar mıyım?k
Yara izi/kızarıklığı geçer mi?
Wow6432Node silince sistem çöktü
Hayırlı günler, PUBG Mobile için bir yakınıma Regedit üzerinden Tencent dosyalarını sildiriyordum. Kendisi yanlışlıkla Wow6432Node dosyasını sildi, sildi ama sildirmeye izin vermedi sistem yaklaşık Wow6432Node içinde 10-11 tane tam hatırlamamakla birlikte klasör varken 3-4 klasör kaldı ve sonra bilgisayarda sol alttaki arama gibi Windows yerlerine girilmedi sadece Discord, klasör gibi yerlere girebiliyor idi. Kapatıp açmak isteyince bilgisayar ilk başta açılmadı, sonra mavi ekran verdiğini söyledi bu şekilde fotoğraf ve videoda gördüğünüz üzere.
Format atmasına atarım ama format atmadan da bu sorunu çözmenin yolu yok mudur? Evine gitmem lazım falan bir ton işim var. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Selamün aleyküm dün berbere gittim de çeneme kadar gelen saçımdan bunaldigim için adama kaşımın üstüne kadar kısalt dedim ama bugün baktığımda saç burun ucuma geliyor normalde sorun etmezdim ama çok saçlar bukleli duruyor uçları çok fazla şekil almıyor on taraf çeneme kadar gelirken bu kadar yoktu. Ayrıca kırıklarda alınmamış, saçı traş ederken de su kullanmadı kanırta kanırta tarakla geçti. Tövbe bir daha gitmem zaten de bilmek istiyorum, şimdi tekrardan gitsem sadece önleri biraz daha kisaltmasini söylesem bir daha ücret vermek zorunda kalır mıyım?
Aldığım 2 El forma orijinal mi?
Hayırlı günler dilerim, 2 el bir ürün aldım forma 2016 olduğu için haliyle eskimesi olması normal ama satan kişi ürüne orijinal demiş ve iade vardır yazmıştı ama ben orijinal olduğuna emin olamadım ve neye bakmak lazım orijinal olduğunu anlamak için bilemediğim için size sormak istedim. Bu ürün sizce orijinal mıdır?
Daha önceden olan orijinal formamın kumaşıyla kumaşı aynı gibi geldi bana. Işıktan dolayı rengi farklı çıkmış olabilir. Ek fotoğraf isterseniz çekip atabilirim.
Merhabalar, zamanında hocamdan hediye almıştım. Pahalı bir raket olduğunu biliyorum ama ne kadar eder o konuda emin değilim ve L denilen L1, L2, L3 diye gider bilen arkadaşlar vardır. Benim raketimin grip ölçüsü nedir? Şu an sanırım, 190-200 dolar civarlarında yurt dışında burada satmak istersem ne kadara koymalıyım? Sadece kenarlarda boya atması mevcut ufak tefek, bunu düzeltme yapabilme şansım yok mudur?
Merhabalar, TYT-AYT için çok sıkı bir tempoda bitirebilecegim bir kitap arıyordum bu iki kitabı düşünüyorum. Mert hocanın TYT ve AYT 70 ve 90 gün var. Bu ikisini günde ayrı ayrı çözerim o şekilde ilerledim diye düşünüyorum.
Ya da rehber matematiğin 49 günde matematiği bitirme var. Aslında bu 49 gün daha cazip geliyor ama diğerinde hem TYT hem de AYT var. Ne yapmalıyım sizce?
Arkadaşlar Dil bilgisini kısa sürede tamamlamak istiyorum, aslında geçmişten gelen az çok cümlenin öğelerini biliyorum yapıyorum da çıkmış soruları ama dil bilgisi konularım eksik ve 0 diyebilirim.
10-15 günde bitirmem gerekli veya daha kısa sürede bunun yanında sosyal bitireceğim. İnternette benim hocam var onun 70 tane videosu var o işe yarar mı? Günlük 5 ila 8 saat arası çalışırım. Dil bilgisi için nasıl başlanmalı ve kitap alacağım ama ne alsam alsam diye düşünüyorum önerisi olan var mı?
Benim hocamın dil bilgisi bitirme oynatma listesi var bu işe yarar mı?
Hayırlı günler, TYT Türkçe'ye 1 hafta önce başladım. İnternetten hız ve renk paragraf ve bilgi sarmal aldım. İlk önce hız ve renk bitireceğim onun ardından başka bir tane çözeceğim.
Bilgi sarmal ağır gelir onun ardından çözersem. "Hız ve renk cozerken bir yandan da dil bilgisini ve sosyali geliştirmek istiyorum" kitap, kaynak önerisi rica edecektim. Ayrıca bunun yanında tavsiye ve öneriye her zaman açığım.
Son Giriş: 7 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 10 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 21
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 8.807 (Bu ay: 161)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 4 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar