Html dosyası içine C++ Ekleme
Arkadaşlar merhaba. Ben bir şeyi merak ediyorum ve bunu da bir örnekle nitelendirmek istiyorum.
Mesela ben çip ile çalışan bir uzaktan kumandalı araba ürettim. Ancak bunu bir web sitesine girip yönlendirmek istiyorum. Bunun içinde HTML dosyasına C++, Python veya C# gibi programlama dilleri gömeceğimizi düşünüyorum.
Size sormak istediğim bunu nasıl yapabilirim? Yada yanlış mı düşünüyorum söylerseniz sevinirim.
SanalPOS'a sepet fiyatı eşitleme
Arkadaşlar merhaba, benim yapmak istediğim ancak yapamadığım bir şey var.
O da şu ki ben mesela bir sepet sistemi kurdum. Javascript yada php ile.
Orada da mesela toplam fiyat 76,82 TL tuttu. Ben siteme mesela shopier sanalpos eklentisini ekledim. Ben bu 76,82 TL yi insanlar sanalpostan alışverişe geçince oraya 76,82 TL yazmasını istiyorum.
Bunun için bir kod mu yazmam lazım yoksa başka sanalpos eklentilerine geçmem mi lazım. Yani kısaca kod ile mi olur yoksa eklenti de ki ayarlar ile mi?
Programlama dilleri
Arkadaşlar merhaba.Ben şunu araştırdım ancak bulamadım, neyse konuya geçeyim;
Diyorlar ya mesela -Java'nın hızı Python dan daha hızlı- diye ve bunun gibi örnekler.
Merak ettiğim şu, mesela Java neden Python'dan daha hızlı bir server ya da veri merkezi gibi yerler mi var, bunu cevaplamanızı istiyorum.
Yani kısacası bir programlama dili diğer programlama dilinden neden daha hızlı veri vb. işleyebiliyor??
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 612 (Bu ay: 7)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Web Tasarım - Programlama