elimde 0.8mm lim emaye kablo mevcut bunla Clone PI-W için 40 cm lik bobin başlığı yapmak istiyorum yapay zekaya sorduğumda
40 cm çap / 0,8 mm tel / Clone PI-W (v1.2m) için net ve güvenli ayar:✅ 15 TUR olarak söylüyor
🎯 Neden 15 tur?
✔️ Endüktans hedefi: ~330–380 µH (PI-W için ideal aralık)
✔️ Cihaz stabil çalışır
✔️ Derinlik iyi olur
✔️ Parazit kontrolü kolay
✔️ Küçük hedefleri tamamen öldürmez
bu sonuca göre teçrübe'li ustalarımıza sormak isterim sizlerin tecrübelerini de duymak isterim teşekkürler
Yüksek ve güçlü Frekans anten yapımı
FG-200 DDS Fonksiyon Sinyal Jeneratörü Frekans Sayacı 0.01Hz - 500KHz cihaz için güçlü daima aktif frekans iletebilecek anten yapmak istiyorum bunu sargı bobini ile kaç mm lik bakırtel kullanmalıyım ve kaç tur sargı olması gerekiyor... kalın sargı ile ince sargı arasındaki fark ne olur hangisi daha başarılı olur frekans açısından . teşekkürler

occt ile power testi
merhaba benim pc boştayken veya bazen oyun sırasında siyah ekrana düşüyor sabit siyah ekran da kalıyor OCCT nin son sürümü ile power testi başlattığımda direk pc siyah ekrana düşüyor ekran kartı driver siliniyor ekran kartım rx580 asus strix
işlemci amd ryzen 3600x + ram testinde sorunsuz çaşlıyor vram + 3d adaptive +3d standard birlikte test başlattığımda yine ekran kararıyor ve görüntü gidiyor yeniden başlatınca düzeliyor sorun net olarak psu da diye bilirmiyiz psu unufanından arasıra tıkırtı geliyor bu tıkırtı geldiğinde yapıyor bu görüntü kesme sorununu sonra fandan gelen tıkırtı kesiliyor galiba binaya gelen yüksek voltaj dan kaynaklı olabilirdiye düşünüyorum psu değiştir melimiyim

|
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 13
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 60)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
4 Yanıt
0