İstanbul/Sultangazi için Türknetin herhangi bir gigafiber çalışması bulunmuyordu ve bunun için forumda da çoğu kişinin belediyeye dilekçe gönderip belediyenin Türknet ile anlaşması isteniyordu. Fakat belediye Türknet ile anlaşamayıp havai kablolamaya izin vermiyordu. Dün akşam belediyeye ben de bir dijital dilekçe gönderdim. Ve bugün belediyeden Türknet'in altyapı çalışmalarına 75. Yıl Mahallesinde başladığı geri dönüşünü aldım. Bu başlangıç için çok güzel bir haber ve uzun yıllardır gigafiberin gelmesi için mücadele ediyorduk. İlerleyen süreçlerde diğer mahallelere de yayılacağını düşünüyorum.
Sultangazide yaşayanlar şimdiden Türknetin sitesinden gigafiber başvurusunda bulunabilirler böylelikle altyapı gelir gelmez daha hızlı bir geçiş yapabilirsiniz.

Asus DSL-AC51 modemim bulunuyor. Akşam sıkıntısız çalışıyordu fakat sabah uyandığımda telefonumdan wifi'ya bağlanamadığımı gördüm. Modemimi kontrol ettiğimde ise sadece ethernet portunun ışığı yanıyordu. Reset attım arkasındaki tuştan her şeyi denedim yine olmadı hiçbir ışığı yanmıyor ethernet portu hariç. Bilgisayar ile ethernetten bağlayınca modem arayüzüne dahi giremiyorum. Modemi kapatıp açınca internet, ve 2 ethernet portu ilk başta 2 saniyeliğine yanıyor sonrasında sönüyor yaklaşık her 2-3 dakikada bir bunu tekrarlıyor. Bilgisi olan var mıdır?
Türknetten Millenicoma geçiş yaptım. VDSL kullanıyorum, türknette hızım 80leri görüyordu millenicomda paketim 100 mbps olmasına rağmen 40 mbps anca görüyorum. Müşteri hizmetlerini aradığımda altyapıda bir sıkıntı olmadığını söylüyorlar. Lütfen bir çözüm.
|

Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: 2 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 17
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 849 (Bu ay: 90)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2 (Bu hafta: 1)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar