Şimdi Ara

Wifi Sinyali Az Çekiyor Yardımınız Gerek.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhabalar, öncelikle biz interneti ortak kullanıyoruz. Ama modem en üst katta 6.kat biz 3.kattayız yani arada 3 kat var bizim modem yukarıda olduğu için biz de internet az çekiyor 1-2 diş gibi bunu nasıl arttırırım mümkün mü arttırabilmem?



  • Modem ile sizin katın orta noktasına bir menzil genişletici koymanız gerekiyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ortaya nasıl koyacağız arada kaç kat var üstelik yaşadığımız yer apartman kendi katımda taksak olmaz mı?
  • Katlar arasına genişletici koya koya inmeniz gerekli. En sağlıksı camdan cat 6 kablo atın sizin kata koyun bir access point bakın keyfinize
  • dragonball D kullanıcısına yanıt
    Yani Wifi sinyal güçlendiriciyi benim kata koysam bir işe yaramaz bu arada bilgisayar için değil telefon için lazım kablolu internette sıkıntı yok kablosuz internette hız kaybı yaşıyorum.O problem.
  • Frankensteinn F kullanıcısına yanıt
    Ortaya koyma şansın yolda eve bir cat6 etherrnet kablosu çek. Ona bir router ya da access point bağla. Mis gibi olur.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Frankensteinn F kullanıcısına yanıt
    pc için kablo kullanıyorsan sizin kata koyup ondan wifi yayını yapabilirsin... 4 port routerlar var...
    https://www.hepsiburada.com/mercusys-mw305r-300mbps-wireless-n-router-p-HBV00000HLZXU?magaza=Hepsiburada
  • 5.28. ABONE, adına kayıtlı FIBER/ADSL/G.SHDSL HİZMET ’ni amacı dışında kullanamaz. Internet Servis Sağlayıcı'un yazılı izni olmadıkça başkalarına kullandıramaz. Aksi takdirde, Internet Servis Sağlayıcı tektaraflı olarak, yazılı bildirimiyle Sözleşme’yi feshetmeye, Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunmaya ve 406 sayılı Kanunun 4502 sayılı Kanunla değişik 18 inci maddesi gereğince işlem yapılması için Telekomünikasyon Kurumu’na bildirimde bulunmaya yetkilidir. ABONE’nin FIBER/ADSL/G.SHDSL HİZMET ’ni başkalarına kullandırması, borç ile ilgili yükümlülüklerini ortadan kaldırmaz.

    5.29. ABONE, FIBER/ADSL/G.SHDSL HİZMET ’ni sadece bağlantı adresinde kullanım hakkına sahip olup,bağlantı adresi dışında üçüncü şahıslara, deneme amaçlı dahi olsa, kullandıramaz.

    5.30. ABONE,Internet Servis Sağlayıcı'un bilgisi dışında FIBER/ADSL/G.SHDSL erişim hızı ve/veya erişim hattı üzerinde ek ve/veya değişiklik yapamaz. Bu şekilde ek ve/veya değişiklik tespit edildiğinde, sisteme zarar veren veya Internet Servis Sağlayıcı tarafından kaldırılması talep edilen ek ve/veya değişiklikler kaldırılacaktır.Bu durumda, Internet Servis Sağlayıcı, yazılı bildirimiyle iş bu abonelik sözleşmesini feshetmeye ve yapılan ek ve/veya değişiklik nedeniyle uğranılan zararın tazmini için dava açmaya yetkilidir.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.