18 Şubatta istifamı elden verdim. Kendim yazdım. Kıyafetlerimle teslim ettim. Hafta sonları sayılıyormu bilmiyorum ama bugün 9. gün. E devlette 1 ay sonra görünüyo biliyorum fakat işe giriş çıkışlarda mesaj gelmesi için bildirimi aktif etmiştim. Yani iş çıkışım yapılmamış. 1 hafta çalışmıştım istifanı vermedin işe gelmedin gibi bi sıkıntı çıkar mı ?
Merdiven Sildirmek Zorunlu Mu ?
Merhaba konu çok ottan olduğu için kısa kesicem binada herkes merdiven sildiriyorsa bizde sildirmek zorunda mıyız. 5 katlı binanın 4. katındayız. Konu maddi değil başka bi sıkıntı yaşadık. Merdiven silen ablanın sigortası falanda yok. Yorum veya görüş değilde hukuki açıdan bilgisi olan aydınlatırsa sevinirim.
Türk Telekom taahhüdüm bitiyor, Türknet'e geçmek istiyorum ama "Diğer internet servis sağlayıcısında devam eden bir iş emriniz olduğu için şu an yeni abonelik işlemlerinizi başlatamıyoruz. Mevcut servis sağlayıcı tarafından işleminiz sonlandırıldıktan sonra yeni başvuru yapabilirsiniz." hatasını alıyorum. Türk Telekom müşteri hizmetleriyle 2-3 kez görüştüm, herhangi bir iş emri olmadığını söylediler. Bu hata yüzünden ne online ne de müşteri hizmetlerinden başvuru yapamıyorum.

Son Giriş: geçen hafta
Son Mesaj Zamanı: 4 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 6
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 120)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Hukuk Bölümü

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
1 Yanıt
0