Firma Yetkilisi
02 Ekim 2018
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 507 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Türkiye’nin ilk, dünyanın ise dördüncü kriptopara alım satım platformu BtcTurk,

''İyi ki doğdun Bitcoin'' adıyla Bitcoin’in 12. yılına özel bir film hazırladı. Filmin prodüksiyonu ise Batesmotelpro’ya ait.

Bitcoin ve kriptoparaların kolayca ve güvenle alım satımının yapılabildiği, 7. yılında 7 kıtadan kullanıcıya değer katan BtcTurk, Batesmotelpro iş birliği ile hazırladığı Bitcoin’in 12. yılına özel filmi yayınladı.

Bu proje kapsamında; filmin yapımına odaklanan prodüksiyon ekibi Batesmotelpro ile iş birliği yapan BtcTurk’ün ‘İyi ki doğdun Bitcoin’ ismiyle yayınlanan filmi 24 saat içinde organik olarak 120 bin gösterim aldı.

Batesmotelpro’dan Tansu Tunçel ve Volkan Öge film çekim süreci ile ilgili şunları söyledi: “Bitcoin’in doğum gününü BtcTurk ile kutlamaktan çok mutluyuz. Bizim için son derece keyifli bir üretim süreci oldu. BtcTurk'ün Bitcoin'in 12. yaşını kutlaması vesilesiyle biz de Bitcoin'i daha doğru anlayarak hayatımıza dahil etme fırsatı yakaladık. Yıllar içerisinde, çeşitli arkadaş ortamlarında gördüğümüz bir şey var: Sohbet bir noktada mutlaka Bitcoin’e bağlanıyor. Açıkçası konuşması çok zevkli bir konu. Biz bunu bir iç görü olarak ele alarak filmimizin teması haline getirdik. Genelde satış/performans odaklı iletişimlerin yapıldığı sektöre, insan hayatına temas eden bir reklam filminin çok yakıştığını düşünüyoruz. BtcTurk’e çok teşekkür ederiz. İyi ki doğdun Bitcoin!”

Filmin Künyesi:

Marka: BtcTurk

Marka Temsilcileri: Eda Elif Özbek, Nur Ergun, Nazlı Öztürkmen, Şeyma Yıldız

Senaryo: Volkan Öge

Marka Yönetimi:
Tansu Tunçel

Yönetmen: Osman Emre Çelik

Yapımcı: Bora Yüksel

Dop: M. Müşerref Çakıroğlu

Yardımcı Yönetmen: Emre Sarıkaya

Sanat/Kostüm:
Büşra Yüksel

Prodüksiyon:
Kürşat Alp, Yavuz Türkmen

Ses: Deniz Balım

Işık: Saadettin Öztürk, Kürşat Savaş
🇹🇷 Yeni nesil Milli Takım
🔗 Yeni nesil sponsor

💻 Ve yeni nesil içerik platformu!

😍 Milli Takımlarımıza dair en özel içerikler,sonukupaolsun.com 'da sizleri bekliyor!

👉 sonukupaolsun.com
Kriptometre 3. sezonuyla geri döndü!

Türkiye’de Bitcoin ve kriptoparaların kolayca ve güvenle alım satımının yapılabildiği, Türkiye’nin ilk, dünyanın dördüncü bitcoin ve kriptopara alım satım platformu BtcTurk, Kriptometre’de Bitcoin ve kriptopara dünyasını farklı sektörlerden konuklarla konuşmaya devam ediyor.

Ebru Baki’nin sunuculuğunu üstlendiği Kriptometre, 3. sezonunda her hafta Salı günleri saat 14.00’te BtcTurk YouTube kanalında izleyici ile buluşacak.

Kriptometre’nin 3. sezon bölümlerine Link 'inden ulaşabilirsiz.
Çok yakında 1,000,000 kullanıcımızla dev bir aile olacağız!

1⃣ Bir milyonuncu şanslı kullanıcımıza 1,000,000 Satoshi hediye!

2⃣ Bir milyon olduğumuz gün ise tüm kullanıcılarımıza %100 komisyon indirim kuponu hediye!

BtcTurk'e şimdi üye ol, kazanma şansını yakala 👇

💻 WEB
📲 IOS
📲 Android

Kampanya katılım ve kazanma koşulları

Gururla!

Türkiye Futbol Federasyonu ile yeni nesil bir sponsorluk anlaşması imzaladık!

Türkiye’nin ilk ve en büyük, dünyanın ise dördüncü Bitcoin ve kriptopara işlem platformu olarak, Euro 2021’de milli takımlarımızın ana sponsoru olmaktan gurur duyuyoruz.

https://www.youtube.com/watch?v=Uhm8pXOjdfg&t=4s

BtcTurk ile kolayca Bitcoin alıp satmak için 👇

💻 Web
📲 IOS
📲 Android

Ödenmiş sermayemizi 15 milyon TL’ye yükselttik!

Gelişmeyi BtcTurk CEO’su Özgür Güneri yorumladı.

BtcTurk Blog'da şimdi okuyun

Sermaya Arttırımı

BtcTurk'ün 7. yaşında, TV filmlerimiz yayında!

Maç uzatmaya gittiğinde Bitcoin almak mı? BtcTurk'le çok kolay!

İş dönüşü sıkışık trafikte bitcoin almak mı?

Maç uzatmaya gittiğinde bitcoin almak mı?

Büyük gün geldi!

Bitcoin dünyasına giriş yapmak, her an değişen fiyatlar ve karmaşık grafiklerle uğraşmadan kolayca Bitcoin alıp satmak isteyenler için tasarladığımız yeni BtcTurk karşınızda!

BtcTurk ile kolayca Bitcoin alıp satmak için;

BtcTurk

Karşınızda Yeni BtcTurk
Büyük ödül 1 Bitcoin’i sadece 1 kişinin kazanacağı Hadi yarışması bugün 20:30’da.
Kazanmak için yapmanız gerekenler 👇

BtcTurk'e üye olmak için;

BtcTurk
Türkiye’nin ilk, dünyanın 4. kriptopara alım satım platformu BtcTurk, 1 Temmuz’da 6. yılını kutluyor! 1 Temmuz'da tüm gün alım satım işlemlerinde komisyon SIFIR!

Türk Lirası, BTC ve USDT paritelerinde profesyonelce Bitcoin ve kriptopara alıp satmak için;

BtcTurk | PRO
Hakkında
Hakkımda:
Türkiye'nin ilk, dünyanın 4. kripto para alım satım platformudur. Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Litecoin (LTH), Ripple (XRP), Tether (USDT), Stellar (XLM) alım satımı yapabilirsiniz. Ücretsiz hesap oluşturmak için:https://www.btcturk.com/
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 83
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 66)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 28 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Finans Forumları
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.