xiaomi cihazdan cepteteb uygulamasına yukardaki sebep gerekçe gösterilerek girişe izin verilmiyor. daha önce bu uyarı alındığında casus yazılım var diye düşünüp format atmıştık ve geçmişti ama tekrar bu uyarı gelmeye başlamış. araştırdığımda aşağıdaki gibi farklı kişilerin de şikayeti olduğunu gördüm. bu uyarı telefonun güvensiz olduğunu gösterir mi yoksa aslında öyle bir güvensiz durum yok bu bir şekilde format atmadan düzeltilebilir mi? bu sorunu yaşayan var mı?
https://www.sikayetvar.com/teb/teb-mobil-bankacilik-ekran-paylasimi-sorunu
akıllı monitör tavsiyesi - samsung m7
bugüne kadar hiç akıllı montiör kullanmadım, kullandığım en büyük monitör de 27 inç, öncelikle bu bilgiyi vereyim.
televizyon istemiyorum, sadece bilgisayardan film vs. yansıtma ya da içinde gelecek olan netflix vb. uygulamalardan içerik izlemek istiyorum ve araştırmalarım sonucunda linkteki cihaza ulaştım. sizin değerlendirmeniz ya da alternatif öneriniz olursa sevinirim. 43 inç'in de uygun olacağını düşünüyorum, belki önerilere göre 50 de olabilir. 10-15 bin lira civarı olabilir diye düşünüyorum.
linkteki üründe hoparlör jak girişi var mı ve kablosuz bir şekilde windows laptop'tan görüntü aktarılabiliyor mu? ben özelliklerde göremedim ya da anlayamadım. bu ikisinin olmasını tercih ederim.
%100 disk problemi ve harddisk'i ssd yapma - asus x555ln
|
Son Giriş: geçen ay
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 7
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 337 (Bu ay: 54)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware