Er
06 Mayıs 2018
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 31 (Bu ay: 0)
Gönderileri
olum siz manyak mısınız bütün yayıncılara tonlarca hediye gönderip reklam yaptırtıyorsunuz,verin ilgili merciye kalite kontrolünü yaptırın ahan da yiğidin malı diyip geçin.allah aşkına bir donanımı yayıncıda gördü diye alan var mı?
egzotik canlı sahibi olmak yasal mı?mesela mısır yılanı,boa pitonu veya tarantula gibi canlıları beslerken karneletmemiz gerekiyor mu?hiçbir yerde net bir cevap yok,aramızda bilgisi olan üstadlar var mı?
herkese merhabalar,ikinci el bir macbook almak istiyorum ama hangi modeli almam gerektiği konusunda kararsızım deneyimli arkadaşlardan yardım bekliyorum.pek oyun meraklısı değilim yani olsa saatlerce oynarım yoksa olmasa da olur tavrındayım,aynı fiyat civarı başka marka laptop tavsiyeniz olursa ona da açığım,iyi günler diliyorum.
Yardımcı olabilecek varsa ulaşsın,bulduklarım aşırı pahalı hazır satacak birini bulmuşken giydirelim diyorlar herhalde
Nedense fiyatları çok pahalı ,zaten satılmıyor bulursam giydiririm diyorlar herhalde.yardımcı olabilecek varsa ulaşsın.
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 9 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 55
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 25)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 12 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.