Şimdi Ara

Önemli bir soru(aslında o kadar da önemli degil)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar gönül dostları! Sormak istediğim o kadar da önemli olmayan ama benim hayatımı değiştirebilecek bir soru var. Turşudan birazcik anlayan veya seven herkes cevaplayabilir bence. Lütfen dürüst olun. Turşu kurucam yarin. Normalde turşu kurarken üzüm sirkesi kullaniyorum ama tadi cok sert ve yakistigini dusunmuyorum. Sizce üzüm sirkesi yerine ne kullanabilirim? Yalnizca limon kullansam cok yavan olur mu acaba? Acilen taktiklerinize ihtiyacim var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Annem sirkeyle yapıyor hep. Genelde güzel oluyor. Erken açmamak ve iyi muhafaza etmek önemli

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cok tesekkur ederim tavsiyen icin Teoride ve pratikte hatali ilerledigimi dusunmuyorum ama uzum sirkesi cok tuhaf bir tad veriyor bence. Farkli bir yol denemeye karar verdim ama ne yapmam gerektigi konusunda hicbir fikrim. Hayatimin geri kalanini guzel tursular kurmak konusunda dusunerek geciricem.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir limonlu bir elma sirkeli yap hepsini dene tarafını seç
  • Limon tuzu kullan bence. Hazırlarda da o kullanılıyormuş. Yumuşamıyor turşu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turşuya şap at, potasyum şapı olsun ama. Kütür kütür olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • coreytoddgray kullanıcısına yanıt
    Aynen, sofra tuzu sebzelerin erimesine neden oluyor. En iyisi limon veya kaya tuzu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok kaçırmamak şartıyla sarımsak olabilir

    Ama ben sevmem belki seven çıkabilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Usbehci kullanıcısına yanıt
    Nerede bulurum abicim?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dumaniztq D kullanıcısına yanıt
    Sarimsak guzel bir tad veriyor bence de. Ama cok fazla koyunca pek hos olmuyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okidokiyo kullanıcısına yanıt
    Şimdi güzel tavsiyeler bölümüne geldik :)

    İlk önce bu dediğimi sakın yapma, burası konu dışı, araştırma yapmadan sakın insanların dediklerini dikkate alma. İkinci olarak, söylediğim şap çeşidi gerçekten kütür kütür yapar ama bu şap ben her ne kadar böyle olduğuna inanmasam da şu meşhur "kaldırmayan" şap. Şapı kimyasal formülünde yanlış hatırlamıyorsam on iki adet su molekülü bağlı. Yani biraz fazla kullanılması durumunda vücutta su biriktirir.

    İlla ben bunu kullanacağım diyorsan herhangi bir aktardan edinebilirsin, şap dersen sana bunu verirler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Usbehci kullanıcısına yanıt
    Daha önce turşu yaparken şap kullananlari ben de duymustum. Keza yemeklere lezzet versin vesaire diye kullananlar da var ama ben gercekten nerden temin edicegimi, turşu yapiminda ne işe yaradigini bilmiyordum😂 Denemekte fayda var bence.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En önemli sorun hocam sizden bir turşu olur mu o muamma.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sebastian2121 S kullanıcısına yanıt
    Olur mu olmaz mi bilemem ama kafamı kurcalayan bir sorunsal da degil. Olamayanlar dusunsun yani soyle bana ne diyem.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam yağlı tursuda bayagı guzel oluyor oneririm.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha önce hic yapmayi denemedim ve dusunmedim. Ama bence de cok guzel bir fikir. Cidden tadi harika oluyor. Mutlaka denicem yapmayi tesekkur ederim tavsiye icin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.