Şimdi Ara

2026 Yılında S4 8/256 Almak Mantıklı mı Sizce?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

3.5 yıldır kullandığım S22 artık bataryası ve performansıyla "beni değiştir" demeye başladı. S26, çok pahalı. S25 de zira öyle (57 bin TL civarı). Malum, S serileri artık çok fazla farklılık sunmuyor. Dolayısıyla S24-25-26 benim gözümde hemen hemen aynı seviyede.

Sizce S25'e 57 bin vermek yerine aşağıdaki linkten (HB kendisi satıyor ama emin olamadım) 34 kusüre S24 almak mantıklı olur mu? Çünkü arada ciddi fiyat farkı var.

Malum, S24 de neredeyse 2.5 yıllık telefon. Kapalı kutu, sıfır sorunsuz teslim ederler mi? Bataryası durduğu yerde zayıflamış mıdır? gibi sorularım var. Yardımcı olun ne olur...

https://www.hepsiburada.com/samsung-galaxy-s24-256-gb-8-gb-ram-samsung-turkiye-garantili-gri-p-HBCV00005MLKWK?magaza=Hepsiburada&

• Gayet iyi cihaz arkadaşım bimden 29999 tlye almıştı oyun oynamıyor kamera arayüz pil olarak gayet memnun. Ben kendisine honor xiaomi almasını önerdim ama illede samsung olsun dedi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Teşekkür ederim cevap için. 2025 kasım tamam ama benim alacağım S24 belki 1.5 senedir belki 2 senedir depoda bekleyen bir ürün olacak. Emin olmak lazım. Bilemedim...

• S25 ler snapdragon işlemcili, imkanın varsa s24 yerine s25plus tercih et. İleride faydasını görürsün. Eyknoslar global s26 ve s26 plusta bile randımanlı değil. Amerikada 26 ve s26 pluslar snapdragon işlemcili yüzde 20 yada 100 dakika kadar daha fazla batarya performansı veriyor.

sammy fans
    Galaxy S26 Battery Test: Exynos vs Snapdragon – You can’t ignore the difference
    https://www.sammyfans.com/2026/03/28/galaxy-s26-battery-test-exynos-vs-snapdragon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesutismail -- 6 Nisan 2026; 15:33:24 >

• Üstteki arkadaşa katiliyorum. Snapdragon işlemciler daha verimli bence bütçeyi zorla s25 al en azından .

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.