Teğmen
17 Aralık 2016
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 63 (Bu ay: 0)
Gönderileri

Merhaba arkadaşlar,

Halka arz olan şirketler ile ilgili güncel paylaşımları buradan takip edebiliriz. Daha çok eşit paylaşım tarafındayım ben  

Ne kadar alım yaptığımızı, ne kadar elimizde tutacağımıza buradan görüş belirtebiliriz.

Sürekli güncel tutmayı düşünüyorum.

Arkadaşlar merhaba,

Sharkoon SHP650 V2 650W 80+ 120 mm Fanlı ATX Güç Kaynağını araştırdığımda genel olarak iyi yorumlar var.

Kullananlar varsa eğer bilgilendirirseniz sevinirim.

Fiyat olarak ortalama 300 TL.

Merhaba arkadaşlar,

Yeni kurmuş olduğum sistem için monitör arayışındayım. Oyun olarak GTA5 FIFA ve Metn2 oynayan birisi çok ekstra bir performans da beklentim yok.

Fiyat olarak 1250 TL ile 1350 TL arasında farklı sitelerde değişmektedir.

Sizce alınır mı, ne düşünüyorsunuz?

Merhaba arkadaşlar,

En sonda verdiğimiz karar ile birlikte aşağıdaki sistemi yapmış bulunmaktayız.

Ekran kartını arkadaşımda yedek olduğu için ondan ortalama 400 TL ye R7 370 2GB ekran kartı aldım. Daha sonrasında duruma göre değiştirme planımız var.

Aşağıda aldığımız parçaları ve fiyatlarını yazdım. Toplamda 2. el ekran kartı ile birlikte maliyeti 5074 TL tuttu.

Yardımcı olan olmayan herkesten çok teşekkür ederim, sayenizde bilgisayar topladık.

İşlemci: Intel Core i5 11600 Socket 1200 11. Nesil 2.80GHz 12MB Önbellek 14nm (Vatan Bilgisayar: 1949 TL)

Ana kart :MSI B560M PRO-E Intel B560 Soket 1200 DDR4 4800MHz (OC) M.2 (N11:964,07)

Ram: GSKILL 8GB (1x8GB) RipjawsV Siyah DDR4 3200Mhz CL16 1.35V Tek Modül Ram (Hepsiburada: 384,86 TL)

SSD: SanDisk Ultra 3D 500GB 2400MB-1750MB/s NVMe M.2 SSD (Hepsiburada: 490,59 TL)

Kasa: GAMETECH Velar Mesh 4x120mm Rgb Fanlı (Trendyol: 400,82 TL)

PSU:Sharkoon SHP650 V2 650W 80+ 120 mm Fanlı ATX Güç Kaynağı(Hepsiburada:284,55 TL)

Soğutucu: Snowman T6 Ultra 6 Bakır Kanallı Rainbow Cooler Fan (Hepsiburada:200,94 TL)

Merhaba arkadaşlar,

2 ay öncesinde yatırımlarından ayrı olarak belirlediğim 6 şirkete her ay düzenli olarak toplamda 700-800 TL bölerek belirlemiş olduğum hisselerden alım gerçekleştirmeye başladım.

Bu hisseler temettü verimliliği yüksek olması ile birlikte aynı zamanda gelecekte değer katması düşündüğüm şirketler..

Gelen temettü payları ile birlikte tekrardan hisse alarak bu şekilde en az 5 sene birikim yapmayı düşünüyorum

Buraya ara ara konu ile ilgili yaptığım alımları ve temettüleri yazmayı düşünüyorum hem bu şekilde kalıcı olmasını istiyorum.

Bu sistemi daha önceden uygulamış veya halihazırda uygulayan varsa görüşlerini bekliyorum.

Konuyu daha iyi anlamak isteyeneler için https://www.ademayan.com/temettu-emeklisi// hocanın yazısını okuyabilir.

Temettü Emekliliği
İphone 7 kullanıcısıyım, gelen aramaların yarısında telefonumu açıyorum 00.00 da kalıyor karşı tarafın sesi gelmiyor süre de ilerlemiyor öylece kalıyor, ben kapattığımda ancak kapanıyor.
Vadefone kullanıcısıyım, onunla ilgili olabileceğini düşünmüyorum ama yinede bu sorunu yaşamış olan varsa yardım ederse teşekkür ederim
Arkadaşlar merhaba, trendyol sitesinde gezerken bu kulaklığı buldum fiyatı çok uygun geldi.Çünkü 84,90 TL
Yorumların çoğunda orijinal olduğunu söylüyorlar ama tam emin olamadım. Bizim forumdan bu kulaklığı alan var mı?
https://www.trendyol.com/apple/iphone-7-7-plus-8-8-plus-lightning-konnektorlu-mikrofonlu-kulaklik-mmtn2zm-a-p-1246247
Güvercin hakkında sormak istediğiniz bütün soruları, konuları burada tartışabiliriz.

Üstatları da foruma bekliyoruz.
Merhabalar, 100 bim km periyodik bakımı(yakıt filtresi de dahil) İzmir Nisaan Karabağlar yetkili servis ile görüştüm. Bakımı için 580 lira ücret verdiler, triger kayışı da değişeceği için ona da 1500 lira fiyat verdiler. Toplamda 2080 gibi bir fiyat çıktı.

Sizce fiyat nasıl?

Benim için bakım fiyatı normal geldi ama triger ücreti biraz fazla geldi.
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: geçen hafta
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 179
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 13.258 (Bu ay: 657)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 28 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.