Şimdi Ara

Internet Kutusu vs PoyrazNet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İyi forumlar altyapım 100mbps vdsl destekliyor. Bu zamana kadar birçok iss denedim hiçbirinde sorun olmadı. İnternet kutusu ve poyraznet arasında kaldım. Aralarında 5TL fark var. Sizce hangisi ve neden?




  • Dahax kaliteli firmalar kullan. 3-5 tl için değmez

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • YildirimMusa Y kullanıcısına yanıt
    Daha kaliteli firmalar bunlardan en az 30TL pahalı buda %30 eder ve büyük bir oran.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • gıbırnet 110 tl her türlü ikisinden daha iyi ama internet kutusunda referans var arkadaşımı çevremi getiririm bedava kazanırım dersen maliyet açısından mantıklı.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 06turkmen kullanıcısına yanıt
    Referans ile sadece 1 kez kazanırım o yüzden sorun değil. Aklımda gıbırnet de var zaten comnet den geçeceğim. Gıbırda dahil 3 firmada üç aşşağı 5 yukarı ayni ise en ucuzu mantıklı geliyor. Siz gıbırdan memnunmusunuz?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • BEN poyraz netten İNTERNET KUSUNA geçtim..İnternet kutusunu tavsiye ederim...Poyraz nette bazı sitelerde kısıtlama gördüm...İnternet kutusu daha iyi daha kullanışlı... Arkadaşlar ben Muhterem Erkan ..Öğretmenim.Faturaları düzenli ödüyorum. İnternet ve kullanım hakkında her türlü soruyu sorabilirsiniz.100 mbit bağlantı hızımda 95 mbit e kadar bağlantı sağlayabiliyorum…donma takılma yok..Bu hayat pahalılığında ŞİDDETLE TAVSİYE EDERİM…NEDEN DAHA FAZLA ÖDEYESİNİZ…İNTERNET KUTUSU adlı firmaya geçtim..Arkadaşını getir referans kodu lazımsa kullanabilirsiniz.Faturalarım otomatik talimatla ödendiğinden kampanya koşulunda sorun yaşamazsınız .Aşağıda seninle bir davet kodu ve bağlantı paylaşıyorum:


    Davet kodu Abone no: 8576099020


    Bağlantı: https://www.internetkutusu.com.tr/kampanyalar


    Arkadaşını getir kampanyası koşulları; Hem arkadaşınızın hem de sizin ilk ay faturanızı ödemeniz halinde ikinci (2) ay faturaları iki kullanıcıya da ücretsiz bir şekilde tanımlanır. Kampanyada arkadaş getirme sınırı bulunmamaktadır. Kampanyadan yararlanabilmek adına referans olan kişinin faturalarını ödüyor olması ve üyeliğinin aktif olması gerekmektedir. Kodunu ilettiğiniz arkadaşınız kodun kullanılarak faturadan mahsup edileceği ay veya öncesinde abonelikten ayrıldıysa o kod pasife düştüğünden dolayı kullanılamaz. (Arkadaşını getir kodlarımız abone numaranız olup "8576" ile başlamaktadır.) *Ekstra Kutu Fiber ve Ultra Kutu Fiber paketlerimiz kampanyaya dahil değildir.başlamaktadır.) *Ekstra Kutu Fiber ve Ultra Kutu Fiber paketlerimiz kampanyaya dahil değildir.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhyatu -- 2 Ekim 2022; 22:49:45 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.