Y

Onbaşı
19 Eylül 2015
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 79 (Bu ay: 0)
Gönderileri

500 TL'ye kadar kulaklık bakıyorum da önerebileceğiniz modeller nedir?

Taotronics soundliberty 53

Anker r100

Taotronics soundliberty 97

Edifier X3

Aklımda olan modeller de kararsızım hep

Daha çok müzik dinlemek film izlemek için kullanacağım

Öncelikle kablolu mu kablosuz mu alayım kararsızım. Daha önce lenovo xt91 model kablosuz kullandım. İlk bakışta sorunu yoktu ama 1 hafta sonra arkaplanda tiz bir ses veriyordu sürekli. Bu bana pek sağlıklı gelmediğinden dolayı kırıldığı kullanmayı bıraktım. Bu sebepten kablosuza karşı bir önyargım var. Bu durum hepsinde var mı yoksa sadece bu modelin sorunu mu?

Bir de 200 TL'ye kadar kablolu, kablosuz önerilerinizi bekliyorum.

arkadaşlar selamlar. cinsel bölgedeki kılların temizliğini ne ile yapsak daha iyi olur ? jilet ile daha önce pek güzel anılarım olmadı makine kullanıyorum şu aralar sizce doğru mu yapıyorum ?

bir de aletin üzerinde bile kıl çıkmaya başladı normal mi bu durum canımı sıkmaya başladı çünkü.

Selamlar arkadaşlar yıllar öncesinde xapodan hesap açmıştım ve o zamanlar bitcoin 300 TL civarıydı benim de 15 TL'lik bitcoinim vardı yıllardır bakmıyorum şuan 1-2k arası param var diye düşünüyorum. Xapoya girip bakmak istedim kimlik onayı istiyor xapoya bu konuda güvenilir miyim ? Bir de xapodaki parayı çekmek için alt limit vardı alt limitin ne kadar olduğunu biliyor musunuz

iyi akşamlar beyler. win8 kullanıyordum geçen günlerde 10 a geçtim bugün de lolü kurayım dedim. kurduktan sonra bir el aram girmek istedim ancak yüklenme ekranı simsiyah kaldı ve 10 saniye kadar sonra oyundan attı. tekrar tekrar denedim olmadı hextech onarım aracından tekrar kurdurdum yine olmadı çözümünü bileniniz varsa yardımcı olabilir mi şimdiden teşekkürler 

Sözleşmesi biten kurzawa ve sobolu almak istedim fakat vaat verme kısmında serbest kalma bedeliyle ilgili hata veriyor nasıl ve oyuncunun menejeri pazarlığı terkediyor. Lütfen yardımcı olun
Sözleşmesi bitecek olan oyuncuyla anlaşamıyorum
Sil süpürden 10 gb günlük net geldi önümüzdeki aya da bitecek olan 2 gb internetim vardı. 10 gb geldi rahatlığıyla 700 mb harcadım fakat aylık internetimden kesmiş bunu nasıl düzeltebilirim böyle olursa 10 gbyı kullanamayacağım .
İnternet üzerinden çekilişle takım forması kazandım kargo subeye gelmis ama almadiğım için geri gitmiş şimdi cekilişi kazandiğım yere yazdım adamlar tekrar göndereceklerini belirttiler (kargo numarasinı verdiler kendileri de teslim almamişlar) bana kaç tl gecirecekler ??
beyler yarın edebiyat sınavı var ve ben daha çalışmaya bile başlamadım öneriniz vs. varsa yardımcı olabilirmisiniz ?
merhaba arkadaşlar büyük ihtimal utangaçlık sebebiyle bir arkadaşımla baş başa vs. kalınca konuşacak konu açamıyorum ağzım laf yapmıyor da denebilir öneriniz vs. var mıdır
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: geçen ay
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 114
İkinci El Bölümü Mesajları: 2
Konularının görüntülenme sayısı: 9.684 (Bu ay: 458)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 15 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.