Er
07 Eylül 2015
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 24 (Bu ay: 0)
Gönderileri
merhaba,
5s'ten yedekleme aldığım videolarımı 6s plus telefonuma geri yükledim fakat bazı videolar açılırken yükleme işareti çıkıyor ancak izlenmiyor. güncellemeden dolayı olan bir sorun mu yoksa video kalitesi ile ilgili midir? Fikri olan var mı?
birkac gundur hem bana hem de cevremdekilere +1 kodlu yani amerika hatli numaralardan "selam, merhaba, slm" vs tarzi mesajlar geliyor. mesaj gelince direkt spamladim ama konusmaya baslayinca bir link falan veriyormus buraya tikla diyormus. hala bunlara kanan var mi bilmiyorum ama dikkat edin bu aralar cok duymaya basladim, hatta sadece amerika degil rusya ve cin telefon kodlari uzerinden de atiyorlarmis. yeni yontem herhalde.
merhaba
şifresini unuttugum bir hesabım için parolayı unuttum seçeneğini seçip, adresi girince bu hata çıkıyor. nedeni ne olabilir?
merhaba
bahsettiğim gibi bir hotmail hesabına denk geldim tesadüfen. ancak bildiğim hatta denediğim kadarıyla hotmail sayı ile başlayan hesap almaya izin vermiyor, hata veriyor harf ile başlamalı şeklinde. bu nasıl mümkün olabilir? fikri olan var mı?
herkese merhaba
izinsiz şekilde fotografımı kullanan bir sahte hesap mevcut, bu konuda hukuki yola başvursam sonuç alabilir miyim?
herhangi bir bilgisi olan var mı ya da bunun gibi bir olay başına gelen? yardımcı olursanız sevinirim
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 8 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 8 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 22
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 6.206 (Bu ay: 78)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İnternet
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.