Erasmus Tercihi Hakkında
Arkadaşlar erasmus için ülke tercihi yapıyorum, 5 tercih hakkı var. Sizce resimdeki okullardan hangileri en uygunu olur, giden gezen gören varsa bilgilendirebilir mi? Sadece ülke olarak değil de okulların bulunduğu eyaleti-şehri de göz önünde bulundurursanız sevinirim. Öncelik gezmek-sosyal hayat diyelim. Eğitimi Türkiye'de hallediyorum zaten :P

Harddisk kargolanırken bozulur mu?
Merhabalar;
Kısa süre önce aldığım harddisk'i çeşitli sebepler dolayısıyla geri iade etmek amacıyla satıcıya kargoladım. Harddiski güzelce 2 kat baloncuklu naylon ile sardım, bantladım falan ancak evde kutu olmadığı için kutuya koymadım, kargo şubesinden kutulatırım diye düşündüm.
Yurtiçi kargo şubesindeki çalışan kutuya koymak yerine evrak poşetine koyarsam daha güvenli olacağını söyledi, kutularla taşınırken üstüne daha fazla ağırlık binebileceğini, evraklarla taşınırsa böyle bir sıkıntı olmayacağını söyledi, ben de tamam dedim. Ancak şu an içime bir kurt düştü, evrakları taşırken dikkat ediyorlar mı acaba? Zaten kağıt, birşey olmaz diyerek haldır huldur taşıyorlar da olabilir.
Ne yapmam lazım sizce? Kargo yola çıkmamış olabilir gidip kutulatabilirim sanırım ancak şube çok uzakta. Evrak poşetlerini yeteri kadar özenli taşıyorlar mıdır?
DSL Kablosu Renkleri Yardım
Yazlık Sistem Tavsiyesi
|
Usb otg kullanma
|
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 9
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 15)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
4 Yanıt
0 

Şimdiden teşekkürler.