Mümkün olan dar boğaz yaratmayacak CPU'lu en ucuz (ancak kalitesiz parçalardan oluşmayan) sistemi toplamaya çalışıyorum. Ekran kartı ve anakart için Asus markasından memnunum. İşlemci Sıvı soğutucu için NZXT markasından memnunum. Ram için GSkill markasından memnunum. Şimdiye kadar kullandığım onlarca PSU arasında en ufak problem çıkarmayan tek marka Seasonic Platinum modelleri oldu (birisi Amiga bilgisayarıma takılı) ancak Türkiye'de bulunmuyor artık ve olan modellerin de fiyatlar astronomik gördüğüm kadarıyla.
Şartlar: NVidia 5070 TI, 2x16GB RAM, 80plus Gold PSU, geniş ancak sade kasa, parçaların Türkiye'de bulunması. Monitör olsa fena olmaz ama mecburi değil. Olursa tercihim en ucuz gsync destekleyen en büyük 2k monitor.
Yardımcı olur musunuz?
Bu modem takıldı 500Megabit yaptıktan sonra taahhüdüm bittikten sonra. Bilgisayarım uzakta ve ASUS DLD-AC68U modemi ara bağlantı noktası olarak kullanıyorum. Ona bir cat6 kablo çekmiştim 1000 megabit olarak bağlantı sağlıyordu eski modemle. Bu yeni modemle 1 2 gün 1000 megabit bağlandı ama artık 100 Megabit bağlanıyor, ne yaptımsa 1000 olmadı. Bilgisayar Asusa 1000 bağlanıyor ama Asus bu routera 100 bağlanıyor portları da denedim olmadı. Kabloya mı bir şey oldu sizce yoksa bu modemin bi ayarı mı var. SOL malum yapılandırma özelliklerinin çoğunu kapatıyor ve firmware güncellemesi de yapmıyor. Kullanıcıların rahatlığına ve güvenliğine 1 gıdım önem vermiyor.
Başına gelen oldu mu?
PCI USB2.0 header kartı?
|
|
Türkiye'de i7 3820 için alabileceğim en sessiz fan
|
YENİ AMIGA DUYURULDU
|
NTSC destekleyen kamera ve Amiga
|
Son Giriş: 4 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 4 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 58
İkinci El Bölümü Mesajları: 26
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 243)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
2 Yanıt
0