Bildirim
E
@ersinergin72
"er": Geleneksel rütbe sistemi koşulları geçerlidir.
Diğer rütbeleri gör
Gönderileri
|
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 11 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 11 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 7)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 6 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Ev Elektroniği, İklimlendirme ve Enerji Sistemleri, Akıllı Çözümler
Son Giriş: 11 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 11 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 7)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 6 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Ev Elektroniği, İklimlendirme ve Enerji Sistemleri, Akıllı Çözümler
Mesajları

İkinci El Referansları

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
.3 makinada çamaşır yıkadık bozulurmu diye ama maşallah canavar. sorun banyodaki prizdeymiş topraklamada sorun varmış(elektrikçi söyledi yeni prizle 20 tl ye problem çözüldü) ..sabah oldu elim ayağım titriyor zaten sinirden doğru dürüst uyuyamamışım doğru bosch lüleburgaz sevisine gittim sahibini , diğer çalışanları ve benim makinama bakan o kişileri karşıma alıp herşeyi anlattım yeni makina almasam ve makinanın yurtiçi kargoda beni beklemesi (telefon ettim yüklemeyin diye dağıtım aracına) olmasa problem yok ama ortada yeni makina problemi var. "NE YAPACAĞIZ" sizin yüzünüzden çalışan makinanın üstüne yeni makina aldım dedim.Ben bekliyorum zorluk çıkaracaklar bizene diyecekler ama şok.şok.şok.ersin bey ne diyorsanız onu yapalım isterseniz iade edin ve kargo ücretini biz verelim,isterseniz yeni makinanızı size, eski makinanızı bir yakınınıza bağlayalım ve hatta yeni makinanıza +4 yıllık ek garanti ücretini (149tl) almadan toplam 7 yıllık garanti yapalım "bazen en kolay yolu göremiyoruz kusura bakmayın" dediler.özür dilediler.Bende bu saygı çerçevesinde son tekliflerini,sonuçta yeni makina benim kısmetimmiş diyerek kabul ettim.Gelelim yeni makinaya, YURTİÇİKARGO çalışanı serdar bey 3.kata kadar çıkardı tabii öncesinde heryerini kontrol ettim en ufak köpüğünde ve naylonunda zedelenme yok.sonrasında servis gelip yeni makinayı bize,bizim makinayı alt kattaki anneme(mutfağa) annemim eski makinasınıda annemin banyosuna 1 tl almadan kurdular.taşınabilir bir yazıcıdan çıkardıkları 2 nüsha kağıtta kendi garantisi ve +4 yıllık garanti ibaresini gösterip gittiler.(zaten 5 dk. sonra boschun genel merkezinden +4 yıllık garantimin olduğunu bildiren msj. geldi).NİHAYET bosch WAW28560TR çamaşır makinasının incelemesine geldik,öncelikle görüntü çok güzel ve kalitesini belli ediyor kullanımı çok kolay ve hiçbir yerde yazısına rastlamadığım tambur ışığı mevcut.ışık yanınca çok şık oluyor.ekranıda çok güzel hangi programı seçersen istersen programda dğişiklikler yaparak veya yapmayarak çamaşır yıkayabiliyorsun.GELELİM ÇALIŞMASINA, Bu sitede ve şikayevar.com sitesindeki bu makinayla ilgili ÇOK SESLİ ÇALIŞIYOR diye yazı yazan arkadaşlara sormak istiyorum.acaba böyle bir makinadan daha sessizini görmüşlermi yada çamaşır yıkamışlarmı.Bende idda ediyorum bu makinanın motoru yok içinde birisi var ve eliyle döndürüyor diye.Yok böyle bir sessizlik ailecek ve üst komşumuzla ağzımız açık bir şekilde çalışırken makinayı seyrediyoruz banyoda çıt yok sadece çamaşırın tambura suyla birlikte çarpma sesi olan şıp şıp veya şapır şapır sesinden başka ses yok 1000 devirde çamaşırları sıkarken(1400 yapmadım kırıştırır korkusuyla) youtube sitesinde gördüğüm gibi test etmek için yarım dolu su bardağını üzerine koydum (en kısa sürde telefonla fotoğraf ve videoları çekip bu sayfaya yükleyeceğim) en ufak bir titreme yok ses desen sadece arı vızıltısı.Gelelim sonuca şimdiye kadar 10 tane makinam olmadı ama annemin 22 senelik,benim 15 senelik bosch ve komşumuzun 6 aylık arçelik çamaşır makinasından sonra bosch WAW 28560TR çamaşır makinası; inanılmaz sessiz,kaliteli ve görünüşü çok güzel bir makine.bu arada yıkama kalitesi de çok güzel eşim çocukların okul kıyafetlerindeki hiç bir kirin kalmadığını çamaşırları kırıştırmadığını yırtığın söküğün olmadığını ve bingo softla çamaşırların çok güzel koktuğunu söyledi(mis gibi kokuyu bende duydum)SONUÇ:i-dos olmasın ,okadar pahalı olmasın ama mükemmel olsun diyorsanız başka model ve marka aramayın alanlar bana hak verecekler...
26 Yanıt
6