Mobil Uygulamada alışveriş sepetinde kullanacağınız kod: AMAZONAPP < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahmetqzl01 -- 17 Aralık 2020; 22:55:35 > |
Bir şu saat tarzını sevemedim o yüzden de hiç almadım. Kolda çok küçük kalıyor ve biçimsiz geliyor bana. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bir şu saat tarzını sevemedim o yüzden de hiç almadım. Kolda çok küçük kalıyor ve biçimsiz geliyor bana. |
|
önceden diyordum alıp bir gün takarım hevesim geçer diye ama öyle değilmiş. gayet güzel bir yardımcı. özellikle sabah çalan alarmlardan bıkan biri olarak bileğimde titremesi daha az agresif yapıyor sabahları. |
Normal saat şeklinde olanlardan almayı düşünüyorum hocam. bakalım ne zaman kısmet olacak |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aotnob -- 18 Aralık 2020; 12:14:51 > |
|
Hepsiburada da 200 TL ye düştüğünde alamamıştım 200 olmasada 210 TL ye aldık bakalım. |
Bu arada kod sadece mobile uygulamada çalışıyor. |
6 ne zaman cıkacak < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Garanti yılbaşı ve 200/20 kamp. Harici chasback ney hocam < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
He tamamdir hocam, garanti nin yok garanti diji yok garanti piu degisik degisik kartlari çıktığı için acaba bu da papara gibi garantiye bagli ama belli bir yuzdelik olarak o kartini kullanana geri iade mi veriyor baska olarak diye dusundum de tamamdir teşekkürler < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |