Şimdi Ara

Kredi Kartı Puanlarını Online Kullandıran Site/Uygulamalar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Pazarama haricinde Ziraat Bankası, Qnb, Vakıfbank puanlarını harcayabileceğim bir web sitesi ya da uygulama var mıdır?

Amazon ya da market hediye çekine dönüştürmek mümkün olması harika olurdu.

Pazarama’da ürünlerde garip garip koşullarda indirim yapıldığından zaten kar mı ediyoruz zarar mı belli değil ve uygulamayı sevmedim. Alternatifler varsa yazmanızı rica ederim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• "puan harca" uygulaması var. bütün kart puanları bir yerde toplanabiliyor. harcama alanı daha geniş. Yakıt, a101 çeki, Yemeksepeti vs vs çok seçenek var.

pazaramaya göre eksi yanı parça puan atılmıyor. pazarama, kartında 1-2 tl puan olsa bile çekiyor. puan harcada ise 100 liradan aşağı çek yok. diyelim 50 tl lik puanı atmak isterseniz eksik kısmı kredi kartından tamamlamak zorundasınız. Birde hizmet bedeli var yüzde 5 -10 arasında.

pazarama daha mantıklı geliyor bana. puanlarla ev alışverişi yapıyorum. bulaşık makine kapsülü, çay, tuvalet kağıdı vs alınabiliyor. satıcı pazarama olan yani kendi sattığı ürünlerde güzel indirimler var.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Uygulamaya bir bakayım, teşekkürler.

Kesinti yapması ve saydığınız diğer şeyler biraz problem belki başka bir alternatif daha buluruz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GOOGLE PLAY banka kartı ekleme
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.