Er
20 Nisan 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme
Toplam: 19 (Bu ay: 0)
Gönderileri

Arkadaşlar bizim abi kavga etti bende kavga anında ordaydım bizim abi dayak yedi ve cocuk mahkemelik oldu banada kagıt geldi şu tarihte mahkeme var ama ben gitmek istemiyorum cünkü karşı taraf belalı benim ne yapmam lazım şahitliğimi tanıklığımı sildirmek istiyorum mahkemeye gitmek istemiyorum.

Arkadaşlar bazen bir oyun oynuyorum ekran kartı sıcaklıgı ve işlemci sıcaklıgı 60 ve 70 oluyor ve fps düşmeleri oluyor eskisine göre ve ne zaman bilgisayarı herhangibir zaman acsam oyunlarda kafasına göre işlemcdi ve ekran kartı derecesi 80 oluyor bazen ve bu sefer fps düşmesi olmuyor bu neyden kaynaklı sabit degeler degil yani hic
Arkadaşlar ben 4 kere ingiltereye gittim şimdi ukraynaya gitmeyi düşünüyorum 1 hafta sonra en geç 2 hafta sonra orda yaşıyan biri bana yardım edebilirmi ev ayarlama falan takılamaca gece klübü benim gibi kafadar bir arkadaş arıyorum adanada mankenlik yapıyorum ingilizcem cok iyidir
Ruscam yok benim amacım her gece night clüblara gitmek evde durmamak öglen bile dısarı cıkmak cünkü orayı cok görmek istiyorum benimle gelcek birini arıyorum yada orda yaşayan bana yardım edicek kız mız sorun degil ben ayarlarım.

Tipimde aşağıda
Benim AMD Radeon R7 M265 2GB 128 BİT Ekran kartım var yeni 384 bit veya 512 bitlik ekran kartı almak istiyorum ekran kartım değişilebilirmi işlemci intel i7 4700mq
O bugla geçmiştim hesabım bugda kaldı 1 hafta oldu hala cevap yok destekden napıcam ben şimdi ?
Arkadaşlar bugün beleşe ab iskandinav geçtim böyle hata veriyor nick seç diyor kaydetmiyor her nicki denedim kullanılmayanları bile kaydetmiyor
Aynadan saçınıza hafif uzaktan bakınca güzel gözüküyor dibine girince saç büyük gözüküyor az birşey sizdede oluyormu yani bu yoksa banam ı
Arkadaşlar sizce saç modelim nasıl ben kendime yakıştırıyorum yalnız özenti diyorlar
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 39
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.613 (Bu ay: 99)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.