7800x3d boştayken yüksek GHz de çalışıyor
selamlar dostlar 7800x3d işlemcim boştayken yüksek GHz de çalışıyor bu durum normal mi?
selam arkadaşlar hesapta bulunan Expansionlar Hot/Pof/Eod/Soto Steamda sadece gw2nin bulunduğu tüm bilgileri mevcut hesabımı satıyorum karakterde resimlerde görünen mountlar ve skyscale mevcutur
80 level boost ve 5-6 parça ascended item mevcuttur
hesabı expansion fiyatının altına satıyorum istediğim fiyat 3.500 tl (pazarlıksız)
daha önceden sattıgım gw2 hesabının konusu
https://forum.donanimhaber.com/hot-pof-eod-mevcut-gw2-hesap-satilir--155180685
max 30-33 bin tl sistem önerileriniz
selamlar arkadaşlar bundan yaklaşık 10 yıl önce sistem öneri konusu açmıştım tavsiyeleriniz üzerine yazdığınız sistemi aldım ve kullanıyorum hala https://forum.donanimhaber.com/2000-2500tl-arasi-sistem-onerisi--91014322 ama artık doğal olarak günümüz oyunlarında yetersiz kalıyor yeni bir sisteme ihtiyacım var
sizlerden ricam tekrardan hazır sistem sadece kasa olacak şekilde tavsiyelerinize ihtiyacım var
HoT/PoF/EoD mevcut gw2 hesap satılır
eod hesabı alındıktan sonra oynamadığım kablumbağa mountu hariç tüm mountlar alınmıştır az buçuk ascended itemleri mevcuttur mantıklı tekliflerinizi bekliyorum
DDR 3 Ram uyumu
selam arkadaşlar mevcut olarak kullandığım ram linkteki 2x4 gb oyunlarda artık yeteriz gelmeye başladı yükseltmek istiyorum ama sıfır ve 2.el piyasada bulamıyorum onun yerine
linkteki ramlari alırsam uyum sorunu yaşarmıyım acaba
mevcut olarak kullandığım ram (CML8GX3M2B1600C11)
satın almak istediğim ram (CML4GX3M2A1600C9)
her şeyleri aynı yalnızca CL değerleri değişik mevcut CL 11 satın almak istediğim CL 9
Büyük el için mouse tavsiyesi istiyorum
büyük el için mouse tavsiyesi istiyorum
2000 2500tl arası sistem önerisi
|
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 4 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 38
İkinci El Bölümü Mesajları: 12
Konularının görüntülenme sayısı: 7.687 (Bu ay: 71)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El