Sony Türkiye Rezaleti
Mediamarkttan aldigim playstation 5 konsolum subat ayinin 17sinde normal sekilde calisirken bir anda dondu cihazdan bazi sesler geldi ve bir daha acilmamak uzere kapandi servise goturmek uzere cihazi kutuya koymak icin yerinden kaldirdigimda cihazin altindan yanik kokulu bir yag aktigini gordum ( fotograflarda gorebilirsiniz).
Cok uzatmadan sonuca geceyim bugun sony teknik servisi cihaza kahve doktugumu ve bu yuzden cihazin garantiden degismeyecegini soyledi bunun uzerine teknik servise gittim ve olayin benim cihaza bir sey dokmem ile alakali olmadigini servis fotograflarini gormeyi istedigimi insanlari yalanci yerine koyamayacaklarimi soylemem ile devam etti. Servis fotograflarina baktigimda cihazin sadece kapaginin acildigini ve icinde gozuken sivinin ne oldugunu anlamadan kahve damgasi yapistirilip geri gonderildigini gordum.( fotograflar mevcut) bu arada hangi kahve 5 gundur kurumadan ayni akiskanlikla durabilir bilen varsa aydinlatsin lutfen. Isi kavga boyutuna mecburen getirerek cihazimin tekrar incelenip sadece kapagi kaldirip degil icine kadar incelenip
geri donus yapilmasina ikna edebildim. Eminim ana karti actiklarinda bu sivinin oradan gelecegini goreceklerdir fakat bu islem icinde sonu avrupanin onay vermesi veya konsolun onlara gonderilmesi gerekiyormus.
konu hakkinda bilginiz tecrubeniz ve fikriniz varsa lutfen yazin

Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 22
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.485 (Bu ay: 77)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 63 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Playstation Genel Bölümü