Şimdi Ara

MiUi Türkiye etkinliğindeydik

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhaba dostlar. Her sene yapılan ve artık geleneksel hale gelen, bu sene 6. düzenlenen MiUi Türkiye etkinliğine Technoshot ekibi olarak katıldık. Etkinlik çok güzel geçti. Hem tanımadığımız insanlar ile tanışma fırsatı yakaladık. Hemde Tanıdığımız insanlar ile hasret giderip hoş sohbetler yapıp fikir alışverişinde bulunduk. Etkinlikte özellikle kısa eğitim bölümleri de düzenlendi.

    Etkinlikte ayrıca Mi Türkiye'nin düzenlemiş olduğu baklava etkinliğinde kazanan yarışmacıların hediyeleri'de dağıtıldı. Tabi ki sadece onlara değil, etkinliğe katılanlar arasında yapılan çekilişler ile katılımcılara da sürpriz hediyeler dağıtıldı.

    Özellikle de Xiaomi'nin Türkiye'de gidişatı ile ilgili olarak Çok sevdiğim kişiler ile röportaj yaptık. Firma yöneticileri Sayın Selim Bey ve Burak bey ile, Forumun ve MiUi Türkiye'nin en çok bilinen üyesi Scorpi ile ve diğer markaları olduğu kadar Xiaomi markasını da yakından takip eden samimiyeti ile gönüllerde ayrı yeri olan Erdi Özüağ ile çok güzel sohbet tadında röportajlarımız oldu.

    Xiaomi ve MiUi Türkiye ile ilgili, genel sohbet tadında röportajlarımızı aşağıdan izleyebilirsiniz.













    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hgurbuz50 -- 24 Haziran 2019; 14:52:2 >



  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.