Teğmen
22 Eylül 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme
Toplam: 25 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Yerel Disk (D:) de Windows İmage Backup adlı bi dosya var 80Gb yer kaplıyor,2 aydır bilgisayara rahat oyun indiremiyorum. Bu dosyayı silsem bana ne gibi zararları olabilir? Silmeli miyim?
C'de silinmedik dosya bırakmadım ama sürekli kendi kendini dolduruyor. Mesela dün 2.5 gb'lık dosya sildim bugün 12mb boş yer var bunun çözümünü nasıl yaparız? Şimdiden teşekkürler.
Öncelikle merhaba, geçen günlerde youtube'da Fifa Street'in videosuna denk geldim baya iyidi, sonradan araştırdım x360'a demosu varmış ama amerika store'da şimdi benim sorum şu ben bu oyunu amerika marketinden satın alsam demosunu tr'de oynayabilir miyim?

Oyunun linki --->http://marketplace.xbox.com/en-us/Product/EA-SPORTS-FIFA-Street/66acd000-77fe-1000-9115-d8024541097b?DownloadType=GameDemo#LiveZone
Öncelikle merhaba direk uzatmadan konuya gireyim elimde LG G2 var, hepinizin de bildiği gibi herkesin aklındaki soru olan G2 ye Marshmallow gelicek mi? Bende uzun zamandır bunu merak ediyordum bugün aradım müşteri hizmetlerini sordum ve bana Lg G2 ye 6.0 Marshmallow geldiğini ve Lg Pc Suite'dan yazılımı güncelleyebileceğimi söylediler,akşam Pc Suite yi indirdim bağladım telefonu sürümü kontrol et dedim ama zaten en yüksek sürümü kullanıyorsunuz dedi.Şimdi sorum şu ki müşteri hizmetlerimi yanlış anladı beni yoksa G2 ye daha 6.0 gelmedi mi?

Not:Rom ile yapmak istemiyorum normal orjinal olarak güncellemek istiyorum.
Öncelikle merhaba bir sorum olacak. Xbox 360 sahibiyim ve şuan elimde forza horizon var bu oyunu co-op oynama şansımız var mı? İnternette araştırdım ama bilgi bulamadım.Buraya sorayım dedim belki oynayan vardır.

Not:Gold üyeliğim var.Multiplayer serverlara girebiliyorum.
Öncelikle merhaba.Xbox 360'ım var yılbaşı indiriminde GTA 4 u xbox store dan aldım.Oyunu oynarken sebepsizce kasma yapıyor arada bunun sebebi nedir?
Not:Başka hiç bir oyunda kasmaya denk gelmedim.Sadece GTA 4'de oluyor.
Öncelikle merhabalar ben e5 almayı düşünüyordum ama bugün televizyonda gördüğüm smart 6'yı gördüm inceledim ve her türlü e5 den daha iyi olduğunu gördüm.İnceleyenler varsa fikirleriniz nelerdir telefonu ciddi bir şekilde almayı düşünüyorum.

TEKNİK ÖZELLİKLER;
Kamera:13 Arka 5 Ön
Android:5.0.2 Lolipop (nasıl yazıldığını bilmiyorum)
4G Var.
8 Çekirdek
2 GB Ram
1080x1920 Ekran çözünürlüğü.
5.5 İnç ekran var.

NOT:Telefonu Iphone 6 ile karşılaştırdım ve garip bir şekilde smart 6'nın özelliklerinin çoğunun daha üstün olduğunu gördüm.Sizce baktığım site mi yanlış yoksa gerçekten öyle mi?
Öncelikle merhabalar 2 haftadır telefon bakıyorum en fazla 900 TL olmak şartıyla.900 TLye kadar birçok telefon var ama kafama en çok yatan telefon E5 oldu ama tabi sadece özelliklerine bakmak yetmiyor kullanıcı yorumlarıda önemli kullanana varsa yada telefon hakkında bilgisi olan varsa yazabilir mi?Telefonun avantajları ve dezavantajlarını tabii telefon hızlı mı herhangi bir donma kasma yapıyor mu?Bunlar çok önemli.Birde en önemli konu batarya işi.Batarya'da herhangi bir sıkıntı olursa kapak çıkmıyo diye biliyorum ben.Samsung servisine garanti kapsamı içindeyken götürsek oldu ki batarya şişti götürdük servise servis bataryayı değiştirebilicek mi?

Yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler.

NOT:Varsa başka öneriniz önerilerede açığım.Daha telefonu almadım sonuçta.
Öncelikle merhabalar,Hemen konuya geçiyim ben bir mousepad sipariş ettim.SteelSeries'in mousepadlerinden 40 tl iken 10 tl ye düşmüş 5 tl de kargo parası toplam 15 tl'ye gelicekti.Ama stoklarda kalmadığı için arayıp başka mousepad göndericez onaylıyor musunuz dedi.Evet dedim.Göndericekleri mousepad 130 tl.Resimlerini atıcam sizce bu mousepad nasıl iyi mi?Bu arada iyi de oldu 130 liralık mousepadı 15 tl ye alıcam :)
Konu kapandi aldim ben cevabımı tesekkurler
Hakkında
Sistem ve Tercihleri
Mobil cihaz
LG
Operatör
Türk Telekom
Oyun Platformu
Xbox
Takım
Beşiktaş
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 6 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 215
İkinci El Bölümü Mesajları: 2
Konularının görüntülenme sayısı: 11.256 (Bu ay: 317)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Free to Play - MMO
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.