|
Superonline tarafından TV kanallarında döndürülen reklamlar ile sitesinde yayınlanan Demir Er: Fiber Kahraman "Online’a Özel 2 Ay Ücretsiz Fiber’in Yıldızı 1000 Mbps" adlı kampanyanın içeriğinde aynen aşağıdaki tanıtım yapılmaktadır. Malum sansüronlayn'ın oyun oynayanlar için bir garabet olduğunu biliyorum ancak sadece surf/video amaçlı olmak üzere abonelik yaptırmak istedim. Aboneliğe ilişkin olarak gün içinde yetkili MH temsilcisi arayarak kampanyayı bana tanıttı. Akabinde adres bilgilerimi alarak, abonelik işlemlerini başlatacağını bildirdi. Ancak bu bildirim içerisinde bir cümlesi dikkatimi çekti. "12 ay boyunca aylık 700-TL" şeklinde bir ibare kullanması nedeniyle, ödemem gereken ücreti sorduğumda, 12 ay boyunca 700-TL ödemem gerektiğini söyledi. Kampanyaya ait Detayları okuduğumu, kampanyada özellikle ilk 2 ay ücretsiz, kalan 10 ay 700-TL ödeneceğinin beyan edildiğni söylerek, 2 aylık ücretsiz olup, olmadığını sorduğumda bana söylenen; "WEB SİTEMİZDEKİ KAMPANYA TAMAMİYLE BÖLGESELDİR" olarak iletildi. Bunun üzerine kendilerine, kampanya detaylarında yeni üyelere bu indirimin sağlandığını, ayrıca bölgesel olduğunu dair hiçbir kaydın bulunmadığını belirttim. Eğer Türükcell abonesiysem 1 ay indirim yapılabileceğini aksi takdirde 2 aylık ücretsiz kullanımın bulunmadığı tekrar iletildi. Tekrar MH temsilcisine kampanya detaylarına hakim olup, olmadığını sordum. Bunun üzerine bana ısrarla 2 ay ücretsiz şeklinde bir kampanyanın sadece BÖLGESEL olduğu aktarıldı. Tüm kampanya detaylarını, sıkça sorulan soruları vb. ekran görüntülerini aldım. İşin özeti, Süperonline TV'lerde, internet adresinde anlatılmayan, açıklanmayan, adeta bir yerinden uydurduğu, "müşteriye özel" özellikleri abonelik esnasında ortaya atıyor. Bunun sonucu ne mi olacak peki? Hem reklam kuruluna, hem BTK'ya belgeli olarak şikayetleri aynı saatler içerisinde yaptım. Sansürcü olduklarını biliyoruz, buna şüphe yok. Ancak insanları aldatacak nitelikte kampanyalar yaptığına da şahit olmuş olduk. Peki peşini bırakacak mıyım? Tabi ki bırakmayacağım. Reklam kurulu nezdinde yaptırım uygulanana dek ben bu işin peşindeyim. Benzer sorunu yaşayan forumdaşlar varsa, bu aldatmacanın önüne geçilmesi adına başvuru yol ve yöntemlerini anlatır, yardımcı olurum. Bir DM kadar uzaksınız. Superonline Online’a Özel 2 Ay Ücretsiz Fiber’in Yıldızı 1000 Mbps https://www.superonline.net/ev-interneti/fiber-internet/onlinea-ozel-2-ay-ucretsiz-fiberin-yildizi/1000-mbps![]() ![]() ![]() |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

hobaaaaa
kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt