Şimdi Ara

Ufak Bir Shop Ricası

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • S.a forumdaşlar imza yapmak için şu resimde kırmızıyla kaba taslak belirledim nerelerden kesileceğini transparent olmasını istiyorum.Yaparsanız çok sevinirim...

Ufak Bir Shop Ricası

Resmin Orjinal Hali(Köşeleri kaba taslak yaptım profesyonelce köşelere dikkat ederek yapanın duacısı olurum ....

Ufak Bir Shop Ricası

• Yokmu yardım edecek bi hayırsever
    AMD Phenom II X6 1055T | MSI 870A-G54 | Corsair Vengeance 4x2 GB DDR3 1600MHz CL9 | Samsung HD502HJ 2x500 GB (RAID 0) | HIS HD 4770 | LG Flatron M2262D | Xigmatek Asgard II Pure Black Edition | Xigmatek NRP-PC 602 600W
    Brainwavz M2 İncelemesi | Logitech G500 Resimli Macro Anlatımı | Xigmatek Asgard II Pure Black Edition Kasa ve Xigmatek NRP-PC602 600W PSU İncelemesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: _SeRHaT_

@icenumb
     Ufak Bir Shop Ricası

Allah razı olsun hocam elektrik direkleride olaydı iyiydi ama çok zahmet vermek istemiyorum tekrardan çokkkkkkkkkkkk teşekkürler

• @icenumb40
     Ufak Bir Shop Ricası
    AMD Phenom II X6 1055T | MSI 870A-G54 | Corsair Vengeance 4x2 GB DDR3 1600MHz CL9 | Samsung HD502HJ 2x500 GB (RAID 0) | HIS HD 4770 | LG Flatron M2262D | Xigmatek Asgard II Pure Black Edition | Xigmatek NRP-PC 602 600W
    Brainwavz M2 İncelemesi | Logitech G500 Resimli Macro Anlatımı | Xigmatek Asgard II Pure Black Edition Kasa ve Xigmatek NRP-PC602 600W PSU İncelemesi
  • quote:

@icenumb40
     Ufak Bir Shop Ricası

Aga çok saol be mükemmel oldu Allah razı olsun çokkkkkkkk çokkkkkk teşekkürler ağlamak istiyom

• Ne demek...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Ne demek...

Adamı duygulandırdın

Web Tasarim-Logo Tasarim-Dergi Tasarim

Avatar göz rengim psikolojimi tarif eder.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.