|
Merhaba, bulunduğun konumda sadece turktelekom vdsl alt yapısı mevcut oda 70 mbps hız alabilirsin diyor altyapı sorgulamada fakat daha önce millenicom kullandığımda 80-90 mbps hızlar alıyordum.. fakat millenicomun o dönemde abartısız 5-6 ayda bir zam yapmasından sıkılmıştım.(((07.2022 de millenicom da 150 tl ödemeye başladığım fatura 01.2024 e kadar sırası ile 180-240-300-360 tl olmuştu 17-18 ayda artan tutarlar))) sadece turktelekom altyapısı olduğu için dedimki herkes bu hızı verir geçeyim dedimki taahhüt olsun çünkü bileyim ne ödeyeceğimi ve bu vesile ile koblonet e geçtim oda turkteleom altyapsıındna bana hizmet verdi bağlattığımda 50-55 mbps leri görüdüm kurar kurmaz daha sonra arıza bildirdim dediler bir sorun yok dedim ya ben burada millenicom kullanırken 80-95 mbps arası alırken size geçtim 50 mbps lere düştü diye neyse kaldı oyle ve uzun süredir oyle kullanıyorum son 3 ayım kaldı taahhüt btimesine ve suanda 2 haftadır hızım 20-30 mbps lere düştü... (çağrı açıyorum bir sorun yok diyorlar modem olarak keenetic extra dsl kullanıyorum) işin ilginci bir arka sitemde siteler arasında sadece 3 metre yol geçiyor orada bir adres sorguladığımda oradaki adreste 4k tv ve 100 mbps hız kendi alt yapısı ile hizmet sunuyor bunun aynısını çok uzak mesafe olmadığı için buraya taşıyın diyorum olumsuz dönüyor. şimdi müşteri hizmetlerini aradım 1830 tl cayma bedeli çıkarttı evde çıldırmaktansa verip cayacagım.. sizce bu duurmda hangi sağlayıcıya geçmeliyim. taahhüt istemiyorjum ama dediğim gibi devamlı saçma saçma artmasıda korkutuyor beni aklıma telekom altyapsıı olduğu için direk telekoma geçeyim diyorum oda fahiş fiyat sanırım incelediğim kadarı ile.. konu hakkında destekler ve görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bcakirr -- 3 Aralık 2025; 14:46:15 > |
|

Yeni Kayıt

1 Mobil
Konudaki Resimler