G

Onbaşı
22 Haziran 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 28 (Bu ay: 0)
Gönderileri
bir süredir monitör arayışı içindeyim. araştırırken denk geldi gamebooster isminde monitör üreten ve çok uygun fiyata satan bir marka varmış. fakat bu marka neyin nesidir nerelidir ne kadar güvenilirdir diye araştırdım ama hiçbirşey bulamadım.
bilgisi olan var mı?
PC çalışmıyor
Pil dahil tüm donanımı söktüm, uzay tipi kurulum yaptım sonuç yok.
Gücü açıp power düğmesine bastığımda bir anlığına fanlar hareket eder gibi oluyor fakat çalışmıyor.
Ve fark ettim ki güç düğmesi kapalıyken takriben 45 saniyede bir tüm ledler yanıp sönüyor
Bu neden olur??
buranın müdavimi olan herkes internetten bişeyler alıyor veya satıyordur o yüzden yazıyorum.
yurtiçi kargo pişmanlıktır. o firmayı kullanmayın kullandırtmayın.
adamlar şubeden eve teslim için 4 lira fark istiyorlar. e be dingiller ben evden kalkıp şubenize geldim ürünümü teslim aldım 4 lira verceniz mi şimdi bana dedim.. tık yok
fiyatları da diğer firmalara göre fahiş zaten. tövbe billah yolu düşeni kuşlar kovalasın
BeğenDaha fazla ifade gösterYorum
pc gayet mükemmel bir şekilde açılıyor çalışıyor fakat açılıştaki bip sesi dahil hiç bir ses çalışmıyor
en son formattan sonra oldu bu. ses sorunu için denemediğim driver kalmadı sonunda gittim creative ses kartı aldım taktım onu da görmüyor. sürücüsünü yüklemeye çalışıyorum sisteminizde böyle bir aygıt yok diyor
allam çıldiraczayim

hadi ses sorununu anlarım. onboard ses kartı mefta olmuştur tamam ama neden açılıştaki bip sesi de kaybolsun ki seviyodum ben o sesi
geçen gün şöyle bir konu açmıştım ama galiba yanlış yere açmışım hiçbir cevap gelmedi.
http://forum.donanimhaber.com/m_114374768/tm.htm

internette benimkine benzer sıkıntı yaşayan bir çok şikayet gördüm. hiçbiri çözüm bulamamış ve en sonunda harici bir ses kartı kullanarak sorununu çözenler olmuş. anladığım kadarıyla benim de onboard ses kartım arızalı ama anlamadığım şey bundan neden pc nin haberi yok? pc ye göre sesle ilgili tüm aygıtlarım muntazam çalışıyor ve hoparlörüm bangır bangır çalıyor.
ben sesle ilgili donanımsal bir arızayı nasıl tespit edebilirim?
yardımcı olabilir misiniz?
allahım çıldıraczayim akşamdan beri denemediğim halt girmediğim yabancısı da dahil forum sitesi kalmadı

tüm format işlerini bi buçuk saatte hallettim ama saat 10 dan beri sesle ilgili sorunu çözemedim bi türlü
ekran kartını değişip nvidiadan amd ye geçiş yaptım. eskisi 650 ti boost idi şimdiki asus r9 280x
win 8.1 kurdum sistem güncellemelerini de yaptım asusun kendi sitesinden anakart ve ekran kartıyla ilgili sürücüleri de kurdum lakin yok ses yok
hoparlörde de kulaklıkta da hiçbir sorun yok. telefona takıyorum bangır bangır çalıyorlar.
yabancı sitelerin birinde sorunun ram kaynaklı olduğundan bahsetmiş biri. ne alaka?? 8 gb ram var.
bir başkası realtekin son sürümünün hdmi destekli olduğunu yazmış. tamam benim monitör hdmi değil diye eski sürümü yükledim yine yok.
aygıt yöneticisinde de, services.msc de de, kayıttan yürütme aygıtlarında da denemediğim konfigürasyon kalmadı (varsayılan biçimler de dahil)

anakartım m5a97 evo r2.0
ekran kartı asus r9 280x
işlemci fx 8300

indirdiğim sürücüler şunlar:
http://www.asus.com/tr/Motherboards/M5A97_EVO_R20/HelpDesk_Download/

modeline göre şu sayfadan ekran kartı sürücüleri de tamam
http://www.asus.com/tr/Graphics-Cards/R9280XDC2T3GD5/HelpDesk_Download/

nasıl çözerim ben bu meseleyi daha ne yapmam lazım??
bf3 oyuncusuyum. forever bf3
herneyse..
bilgisayarı açıyorum ve oyuna giriyorum bakıyorum fps yerlerde sürünüyor lagdan önümü göremiyorum. sonra oyunu kapatıyorum cinebench ile ekran kartını test ediyorum fps maksimum 16,5 çıkıyor. sonra sisteme restart atıp tekrar cinebench ile test ediyorum bu sefer durum düzeliyor fps 87 ye çıkıyor. bu 6-7 aydır böyle
bu neden olabilir? bi fikri olan var mı?

ekran kartım 650 ti boost
işlemcim fx 8300 4.4 ghz de çalıştırıyorum
8 gb ram var
psu 600 watt xigmatek tauro
neyin nesidir bu ya bi bilen var mı
bf3 te tam oyunun en civcivli vaktinde şak diye oyundan atıyor punk buster
bf nin forumlarına baktım ama bişey anlamadım. tatmin edici bir yanıt bulamadım.
üç yıldır nasıl oynuyorsam aynen o şekil oynuyorum. yeni bir ekleme vs bişey yok. hile hurda zaten anlamam ben
biraz uğraştırdı ama başardım sonunda. bi tane de ekran kartını paralel bağlayabilirsem yarın bu saatlerde telefonla bf3 oynarım allahın izniylen
birazcık fazla ısınıyor ama minik bi soğutucu fanla çözdüm ben o sıkıntıyı
 telefona oc yaptım
aklımda böyle deli sorular..
3.5 ghz de çalışan bir işlemci 100 gram radyasyon yayıyor diyelim. bu işlemciyi 4.5 ghz ye çıkardığımızda yaydığı radyasyon da artmaz mı?
ve:
cpu fan kullanarak ısısıyla beraber bu yaydığı radyasyonu da geniş bir alana yayıyor olmuyor muyuz aceba??
yani bu bakımdan su soğutma radyoaktif açıdan çok daha faydalı bir soğutma şekli mi aceba??
diye günlerdir kafama takılıp duruyor bu mevzular
ne diyorsunuz?
Hakkında
Forum İmzası:
asus m95a7 evo r2.0, amd fx 8300, gtx 650 ti boost, 2 adet corsair ddr3 cmz8gx3m21600c9 ram, psu:xigmatek tauro 600w 80plus, seagate barracuda 1 tb 7200 rpm, kingston 120 gb v300 ssd, soğutucu cooler master t2 blizzard mini
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 4 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 4 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 59
İkinci El Bölümü Mesajları: 18
Konularının görüntülenme sayısı: 5.485 (Bu ay: 378)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 8 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.