M

Teğmen
10 Haziran 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 1 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Pc acilmiyor ve klavye sorunu

Pc acilirken windows surdurme yukleyicisi baslikli bir ekran geliyor. Sistem calismasini önceki konumdan sürdürme denemesi basarisiz oldu, yaziyor. Surdurme yeniden denensin mi diye sormus ve altindada iki secenek var:
-Sistem calismasini devam ettir.
-Geri yukleme verilerini sil ve sistem onyukleme
Klavye ile birini secip entere basmam gerekiyor ancak klavye calismiyor. Süre fln da yok. Boyle kaliyor. Pc acilirken biosa girmek icin 'Del' tusuna basip girebiliyorum. Biosdayken de klavye calisiyor ancak bu ekranda calismiyor. Format atmayi denedim. Bir tusa basin ekranindada klavye calismadi ancak biosda yine calisti. Formatta atamiyorum. Yardimci olursaniz sevinirim. Bu arada USB girisli klavye kullaniyorum.
Selam arkadaşlar ben 19-28 eylül tarihleri arasında youth exchange projesi kapsamında polonya da olacağım ama ben polonyaya 17 eylülde gidip 2 ekimde dönmek istiyorum ve vize formuna böyle yazacağım ama proje sahibi kuruluştan bana davetiye gelecek ve büyük ihtimal o davetiyede yazacak şu tarihler arasında diye yani 17 eylül 2 ekim tarihinde gitmem vize almamı engeller mi? ayrıca banka hesabı olarak devlet bursu aldığım banka hesabını göstereceğim bir çok arkadaşım öyle yapmış ama farklı ülkelere acaba polonyada kabul eder mi?
galaxy s4 active mi ı phone 5 mi
mezun olduktan sonra bu bölümden üniversitenin benim için bir avantajı olacak mı yani yıldız piyasada itibarlı bir üniversitemi
mezun olduktan sonra bu bölümden üniversitenin benim için bir avantajı olacak mı yani yıldız piyasada itibarlı bir üniversitemi
sıralamam 36k 44k ya kadar tercih yaptım boşta kalırmıyım tereddütteyim şimdi
oylarsanız sevinirim http://strawpoll.me/248680
yeni tercih listemhttp://strawpoll.me/199711
sizce nasıl bir bölüm ytü biyomühendislik yazmalımıyım yardımmm
Hakkında
Forum İmzası:

Yıldız Teknik Üniversitesi
2013 Girişliler
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 8 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 8 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 178
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 7.934 (Bu ay: 27)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.