B

Onbaşı
05 Nisan 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 9 (Bu ay: 0)
Gönderileri

Herkese merhabalar. Malumunuz şuan borsada baya bir düşüş oldu halada düşmeye devam ediyor. Elimde Trust walletin TWT coini var ve şuan %25 30 aralığında bir içeride zarardayım. Oysa ki Alırken sabırla bekleyerek titizlikle alt bandın dibinden ve RSI da yukarı yönelmeye başlayacağı anda alımı yaptım. Az kar yapar çıkarım yada karı bırakır ana parayı çekerim başka bir coine girerim diye düşünüyordum. Baktım gidişat iyi yattım kalktım %2 3 bir kar olmuş dedim akşama çıkarım. Akşam bir girdim Market kan gölü resmen içinden geçmişler kıpkırmızı. Cüzdana girip bir baktım %15 20 arasında içeride zarardayım. Bu gün şuan bunu yazarken %21lik bir düşüşte dünü de katarsak toplam da coin %30 bulacak bir düşüş gerçekleştirdi. Böyle devam ederse %50 yi bulacak gibi görünüyor. Şuan ne yapacağım konusunda kararsız kaldım zararı kesip daha da çok içeri girmeden parayı yarılamadan belki de yarıdan da fazla kayıp yaşamadan zararı kesip çıkayım diyorum. yada short pozisyonlarda işlem açarak yapabildiğim kadar zararı kapatayım diyorum. Sizce bu durumda ne yapayım zarar kesilmeli mi? yoksa beklenilmeli mi?

Merhaba arkadaşlar. Bu gün akşam vakti samsung telefonumu sıfırladım ve formatladım odin3 ile 4 tane gmail hesabım var ve hepsinde de google authenticator kuruluydu buna ek olarak da 2 adımlı doğrulama olan google istemli oturum açmada aktifdi telefona bildirim geliyor evet diyip oturum açılıyordu. Neyse bir kaç gün önce tüm hesaplarımda google authenticator kaldırdım ama diğer google istemli oturum açma aktif kaldı. Aynı telefon aynı kendi orijinal romu ama telefonu tanımıyor. hesaplardan 1 tanesi bilgisayarda da açık olduğu için ona erişimim var ayarlardan onun google istemini kaldırdım telefondan da oturumunu açtım. ama diger 3 hesaba nasıl erişim sağlayabileceğim ne yapabilirim. yedek kodları denedim 2 3 tanesini ama google authenticator kaldırdığım için kodlar sıfırlanmış yanlış kod diyor. hesaplarıma banka hesabım, e-devlet, faturalarım, elektrik, whatsapp yedeklerim, google keep notlarda önemli bilgilerim kodlarım önemli bilgi ve notlarım vs var. ne yapabilirim bir fikri olan yardımcı olursa çok memnun olurum.

Konuyu nereye açacağımı bilemedim yanlış yere açtıysam kusura bakmayın.

Merhaba arkadaşlar. 5 6 ay önce kablonetten abonelik aldım ve ev telefon numaramı da kablonete taşıdım. Şuan kablonetten memnun kalmadığım için iptal ettirmek istedim ama ettiremedim 925 tl para istediler bende alt katımda ki kablonet sözleşmesi bitecek olan daireye nakil ettirdim. Şuan abonelik nakil yapıldı ama devir yapılmadı hala benim üzerimde şimdi ben numaramı geri almak istiyorum düşündüm ki numarayı kablonetten iptal ettirip telekomun havuzuna düşmesini bekleyip yeniden abonelik almak yerine ki bu 1 ay sürüyor bekliyorsun. Bende voip hizmeti veren bir firmaya taşıyayım diyorum. Böylece internet aboneliği değişse bile numaramı kesinti yaşamadan kullanmaya devam edebileyim diye düşündüm ve hangi firma iyi yada değil bilmediğimden dolayı (pek bu alanda hizmet veren firma bulamadım) sizlere sormak istedim.

İleride mağdur olmak da istemiyorum bulabildiğim bir kaç firmanın şikayetlerine baktım durduk yerde numara kapatmalar, abonelik sonlandırmalar, haksız yere belli bir miktar borç çıkartıp numaraya el koymalar gibi gibi şikayetler okudum ne kadar doğru bilmiyorum ama bu tarz şeyler yaşamak mağdur olmakta istemiyorum eğer güvenli değil ileride sorun yaşarsın derseniz hiç bulaşmadan süperonline taşıyacağım.

(Bu arada bir kaç gün önce açtım konuyu biraz uzun ve karmaşık bir şekilde sorunumu dile getirdiğim için yeniden düzenledim mesajımı.)

merhaba arkdaşlar
1 haftadır bilgisayarımda sıkıntı var fps artırmak için araştırma yaparken bir program buldum oyun hızlandırmayla ilgili bir programmış adı Speedgear denemek amaçlı kurdum ( bunun yanında GameFire GameGain Vista Services Optimizer kurdum 1 2 program daha vardı onları hatırlamıyorum ) toplamda 3 kere kullandım ve gerçekten oyunun akıcılığı acaip bir şekilde hızlandı oyuna tıklayıp menüye gelip oyuna girmem saniyeler içinde oluyordu gel gelelim böyle birşey makineye zarar verirmi diye bir araştırayım dedim makinenizi gözden çıkarıyorsanız kurup kullanın demişler bazılarıda hiç bir zararı yok demiş ben yinede programı hemen kaldırdım ama gel gelelim makine resmen sapıttı çalışması kararsızlaştı diğer kurmuş olduğum programlarda birşeyler yaptı 1 2 kere makine kilitlendi ve bir çok hata ve sorun çıkardı bende makineyi direk formatladım ama makine bu sefer cpu kullanım sorunu çıkardı cpu yüzde 40 - 50 lerde çalışıyordu tarama felan yaptım virüs programıyla ve malware programlarıyla virüs ware trojan felan çıkdı bunları temizledim makine bir nebze rahatladı cpu kullanımı düştü ama makine yine çok yavaştı bir kaç kez dondu kilitlendi tekrar format atmak zorunda kaldım şuan makine düzeldi gibi ama cpu hiç birşey yapmıyorken yüzde 2 ila 10 arasında gidip geliyor ama en ufak bir şey yapdığım zaman birden yüzde 30 35 oluyor en basit bir müzik dinlemek istediğim zaman media player açıldığı an cpu yüzde 20 lerde seyir ediyor ve dünden beri makine 5 kez windows bir sorunla karşılaştı yeniden başlatılması gerek hatalar hakkında bilgi toplandıktan sonra yeniden başlatılcak diyip resetleniyor ve 2 kerede makine kilitlendi açma kapama tuşuna basılı tutarak kapatmak zorunda kaldım ve makine her açıldığında werfault.exe hatası alıyorum ve bir kaç sürücü ve driverlerde sorun oluştu durduk yerde ilki ekran kartı yanıt vermeyi kesti bu durumdan kurtarıldı diğeri ise intel RST hizmeti çalışmıyor ve makinede bir yavaşlık söz konusu lütfen arkdaşlar bi yardım edin kafayı yemek üzereyim hani diyorum programın ayarları takılımı kaldı dicem ama format attım öyle olsa bile formatta gitmezmi programın yapdığı düzenleme ayar vs. mesela o programı açınca cpu kullanımı belli bir seviyelere geliyordu oyun açık değilken oyun açınca zaten cpu kullanımı artıyordu.

Bu arada Aida64 ile cpu ya stres testi yapdım ilk yaptığım testte 90 derece ikinci teste ise 92 dereceyi buldu 65 75

dereceyi geçmemesi gerekiyor deniliyor bazılarıda 100 dereceye kadar yolu var diyorlar bu konudada kafam karıştı.
yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar. şu an bile sadece internet sayfası açık cpu yüzde 8 ila 21 arasında gidip geliyor.

Makinem Lenovo G570 işletim sistemim Windows 8 64 bit.

Tarama yaptırdığım programlar

ComboFix
iExplore
rkill
tdsskiller
AdwCleaner
Malwarebytes Anti Malware
IObit Malware Fighter
IObit Security 360 (sürekli kullandığım program)
Microsoft Kötü Amaçlı yazılımları Temizleme Aracı
Micsoroft Anti Malware Safety Scanner
Advanced SystemCare Ultimate (sürekli kullandığım program)
Ashampoo WinOptimizer 10
PC Tools Performance Toolkit
PC Tools Registry Mechanic
merhaba arkadaşlar playstore dan Splinter Cell Conviction - Digital Limited Edition satın aldım şu an oyunu yüklemedim çünkü önceden pc de kurulu olan crackli versiyonu mevcut şimdi oyunun crackli versiyonunu kaldırıp playstore dan indirmiş olduğum setupı kurucam ama bir kaç nokta aklıma takılmış durumda
1.oyunu kaldırıp orjinal oyunu yüklediğim zaman her hangi bir sorun çıkarmı?
2.pc format atmam gerektiğinde oyunu sadece kaldırmam yeterli olurmu yoksa ek programlarla kaldırmam daha mı iyi olur? olduki pc çöktü ve oyunu kaldıramadım diyor ki Bu işlem yapılmadan format atma işlemini gerçekleştirirseniz, format sonrası yüklemenizde oyun yeni bir bilgisayara yüklenmiş gibi çalışır ve aktivasyon limitini de aşmış olursunuz diyor böyle bir şey olursa ne yapmam gerekir ve ayrıca diyor ki Dikkatli olun! Ürün anahtarını aktive etme sayısı sınırlıdır diyor bu ne anlama geliyor 3.şuan crackli olarak oynamış olduğum oyundan kayıtlı olan oyunun save dosyasını orjinal oyunu yüklediğim zaman kullanmamda bir sakınca olurmu? ve elimde oyunun Conviction Insurgency Pack dlc paketi var bunu kurarsam elimdeki serialle bu paketi kullanabilirmiyim
beni bilgilendirirseniz çok memnun olurum.
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 26
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.156 (Bu ay: 10)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.