Heimerdinger
=> İngilizce tweet atmak ile ilgili
(3.01.2015 18:57:43)
nedenini sebebini bilmediğim bir şey, ingilizce tweet atanlara bir antipatim var. Ama suan hazırlık okuyorum ve ingilizce hayatımda yer ediniyor yavaş yavaş, ve içgüdüsel olarak dile getirmek istediklerimi ingilizce dile getirmek istiyorum. Bu iki zıtlığın arasındayım, halen daha yapılmasından hoşlanmadığm şeyi içten içe yapmak istiyorum. Çoğu kişinin anlamayacağı bir şey yazmış olup üstüne ben ingilizce biliyorum millet demek gibi. Ama yinede ingilizce yazmak istiyorum. What should I do?
APOTHEON
(3.01.2015 18:59:34)
takma kafana fake hesap aç ordan yaz ingilizce twitini
Cingirakli Dumbelek
(3.01.2015 18:59:58)
yes ay dozont
lowint
(3.01.2015 19:02:12)
You can start tweeting in English and feel the same feeling.
Heimerdinger
(3.01.2015 19:02:12)
quote:
Orijinalden alıntı: APOTHEON takam kafana fake hesap aç odran yaz ingilizce twitini |
Yeni metin belgesi oluşturup onun içine yazmaktan farksız
APOTHEON
(3.01.2015 19:04:49)
quote:
Orijinalden alıntı: Heimerdinger quote:
Orijinalden alıntı: APOTHEON takam kafana fake hesap aç odran yaz ingilizce twitini | Yeni metin belgesi oluşturup onun içine yazmaktan farksız |
Ben sana 2 3 takipçiye yaz demiyorum ki, gerçek kimliğinden bağımsız yeni bir kimlikle yaz demek istedim, şairlerin mahlas kullanması gibi ama tabi yeni hesaba takipçi toplamak sıkıcı bir süreç olur
GleaMugen
(3.01.2015 19:05:32)
bende, ingilizce tweet atıyorum ama ben ingilizce biliyorum anlamında değil, takip ettiklerim ve beni takip edenler yabancı oldukları için. bir kaç ekstra türk var takip eden, onlarında pek umurlarında değilim. o yüzden ben ingilzce yazıyorum.
burada yapman gereken. yaz senin hesabın senin kararın. ezz tweet ezz life. if you can speak english, spell the all magic words in your mind to the keyboard or on paper. even if the people not understand you, its they problem not your.
its all about self confidence, if you want to write on english then do it! do not think about what the other people think about you. just do it! only you can decide what you have to do!
Heimerdinger
(3.01.2015 19:06:59)
quote:
Orijinalden alıntı: APOTHEON quote:
Orijinalden alıntı: Heimerdinger quote:
Orijinalden alıntı: APOTHEON takam kafana fake hesap aç odran yaz ingilizce twitini | Yeni metin belgesi oluşturup onun içine yazmaktan farksız | Ben sana 2 3 takipçiye yaz demiyorum ki, gerçek kimliğinden bağımsız yeni bir kimlikle yaz demek istedim, şairlerin mahlas kullanması gibi ama tabi yeni hesaba takipçi toplamak sıkıcı bir süreç olur |
iyide benim ben olduğumu bilmeyenlere, beni tanımayanlara neden yaşadıklarımla ilgili, hissettiklerimle ilgili şeyler anlatayım ki? Twitter ı bu amaçla kullanıyorum. 73 takipçim var hepsini de tanıyorum :)
Sabri9135
(3.01.2015 19:10:40)
do your best, forget the rest işte bunu türkçe söylesen bu kadar etkili olmaz. güzel durmaz
MinusHuman
(3.01.2015 19:33:26)
Konudaki tartışmalara güldüm