Şimdi Ara

Samsung Galaxy A52 Şarj kablosu sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle merhabalar, 4 Aylık kutulu,faturalı garantili 2. el bir telefon aldım. Telefonun yanında orjinal şarj kablosu yoktu. Ama gelen Şarj kablosu gayet güzel şarj ediyor. Bu kablo ile Bilgisayara bağlayamıyorum sadece bilgisayardan şarj oluyor. Bende dedim herhalde orijinal olmadığından data aktarımı yapılamıyor diye. Gittim hem orijinal 15w bir adaptör,hemde orijinal bir kablo aldım. Ama bu aparatlar hem telefonu şarj etmiyor ,hemde bilgisayarada bağlanmıyor. Yan sanayi başka bir kablo daha aldım bu sefer şarja taktığımda dolumuna 7 saat var diyor ama doldurmuyor. Telefon kapalıyken yavaş bir şekilde dolduruyor. Şu an sadece sağlıklı şarj eden , telefonun yanında orjinal olmayan kablo. Onun haricinde hiç bir kablo doğru düzgün şarj etmiyor.İnternette yazan bazı yöntemleri denedim. Fabrika ayarlarına alma, usb hata ayıklaması vs yöntemlerin hiç biri işe yaramadı. Bazı forumlarda ve şikayet sitelerinde 1 mayıs güncellemesinden sonra böyle bir sorunu yaşayanlar gördüm. Ben aldığımda 1 mayıs güncellemesi yapılmış haldeydi. Buna benze bir sorun yaşayan varmı diye merak ediyorum, aynı sorunu yaşayan, yazarsa sevinirim.

• tolga.cn kullanıcısına yanıt
    Selamlar

Eğer toplu olarak o güncelleme ile alakalı yazılımsal bir durumsa bilemem kullanıcı ana konusuna sorun bakalım
    Ama Bunun haricinde eğer orijinal kablo ile bilgisayar görmüyorsa yüksek ihtimal donanımsal sıkıntı var gibi telefonda

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Cevabınız için teşekkür ederim. Ana konuya da yazdım ama cevap veren olmadı. şikayetvar sitesinde aynı problemi yaşayan kullanıcılar var bayağı. Çoğu da güncelleme sonrası oldu diyor. Güncellemeden hemen önce hiç bir sorun yokken güncelleme sonrası böyle bir sorun oluştuğunu belirtiyorlar. Şu an sadece tek bir kablo ile şarj edebiliyorum düzgün şekilde. Çok garip , kabloyu değiştirdiğimde düzgün şarj almıyor. Orjinal adaptör ve kablosundan hiç şarj almıyor. Yani şarj soketinde arıza olsa ,hiç bir kablo ile şarj olmaz diye düşünüyorum.

Sadece 45 watt adaptör ve onun kablosu ile hızlı şarj oluyor Diğer türlü ya Hiç şarj almıyor Ya da uzun süreler veriyordu

Ayrıca kesinlikle bilgisayar veri transferi için görmüyordu cihazı

Cihazın garantisi de bittiği için telefoncuya götürdük bir tanesi sorunu Anlamadı ama detaylı anlatınca başka bir yerde soket değişimi yaptırdık sorun çözüldü

Sanırım garantilici yazmış eğer öyleyse Bulunduğunuz yerde Samsung servisi varsa bir götürün isterseniz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Teşekkürler cevabınız için . Soket değişimi yaptırıp sonra tekrar bozulanları da duydum sizin durum nasıl ne zaman değiştirttiniz? Ayrıca yeni bir cihaz, içinin açılmasını tamir edilmesini hiç istemiyorum ama el mecbur galiba.

Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.