|
Arkadaşlar öncelikle merhabalar, 4 Aylık kutulu,faturalı garantili 2. el bir telefon aldım. Telefonun yanında orjinal şarj kablosu yoktu. Ama gelen Şarj kablosu gayet güzel şarj ediyor. Bu kablo ile Bilgisayara bağlayamıyorum sadece bilgisayardan şarj oluyor. Bende dedim herhalde orijinal olmadığından data aktarımı yapılamıyor diye. Gittim hem orijinal 15w bir adaptör,hemde orijinal bir kablo aldım. Ama bu aparatlar hem telefonu şarj etmiyor ,hemde bilgisayarada bağlanmıyor. Yan sanayi başka bir kablo daha aldım bu sefer şarja taktığımda dolumuna 7 saat var diyor ama doldurmuyor. Telefon kapalıyken yavaş bir şekilde dolduruyor. Şu an sadece sağlıklı şarj eden , telefonun yanında orjinal olmayan kablo. Onun haricinde hiç bir kablo doğru düzgün şarj etmiyor.İnternette yazan bazı yöntemleri denedim. Fabrika ayarlarına alma, usb hata ayıklaması vs yöntemlerin hiç biri işe yaramadı. Bazı forumlarda ve şikayet sitelerinde 1 mayıs güncellemesinden sonra böyle bir sorunu yaşayanlar gördüm. Ben aldığımda 1 mayıs güncellemesi yapılmış haldeydi. Buna benze bir sorun yaşayan varmı diye merak ediyorum, aynı sorunu yaşayan, yazarsa sevinirim. |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt