Şimdi Ara

Köpeğimde yemek sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2 aylık bir Pug sahibiyim. Pati, kuru mama vs yemiyor şu an sadece tavuk göğsünü haşlayıp verdiğimde yiyor.. Ne yapmalıyım? Bazı forumlarda "önüne kuru mama koy 15 dk önünde dursun yemezse kaldır. Günde 3 öğün böyle yap. Pes edip afiyetle yiyecektir 1-2 güne kadar diyorlar." Bu şekilde yapıyorum şu an.. Kuru mamaya tavuk suyu karıştırıp denedim . Sıcak suyla denedim. Sütle denedim. Çare bulamadım. Bir şey olacak diye 2 gündür uyuyamadım? Ne yapmalıyım?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >



  • seninkide nazlı köpeklerden anlaşılan benim cooperımda böyleydi. 1 ay türlü türlü şeyler deniyerek zorla yemek yedirdim. sağlıklı bir kiloya gelince dedikleri gibi önüne koydum yemezse kaldırdım ama bizimki 1 gün dayandı ancak şimdi afiyetle yiyor mamasını
  • Önerebileceğin başka bir yöntem var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En doğru yöntem o.

    Kuru mamanın kalitesi de önemli.Köpeklerde damak tadı farkı oluyor elbette fakat Acana,Orijen,N&D,Trainer,Blue Buffalo vs. tüm mamaları kullandım.Hiçbirini Royal Canin kadar iştahla yemedi.Royal Canin yemeyen köpekte şimdiye kadar hiç görmedim.
  • Sorunu çözdüm. 1 öğün yemediiği için kaldırdım önünden. Diğer öğün önüne mamayı koydum tekrar ve haşlanmış tavuk koklattım. Açlığını hissetti tavuk arandı bulamayınca iştahla yedi mamayı. Artık günde üç öğün hapur hupır yiyor :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.