Merhaba arkadaşlar,
Sizlerden bir konu hakkında tecrübelerinize dayanarak bilgi rica ediyorum.
90.000 KM de 1.4 egea'nın triger seti, v kayışı, bujiler ve motor kulağını değiştirdim.
Bu bakım işlemlerinde sonra aracımı aldım ve yolda giderken 2500 devirde başlayan 3000 devre kadar olan aralıkta motordan bir ses geldiğini fark ettim. Bu ses kesinlikle işlem öncesinde yoktu.
Sonrasında tekrar aracı işlemi yaptırdığım ustaya götürdüm. Usta yaptığı işlemi tekrar kontrol etti fakat ses kesilmedi. Sonrasında tekrar ayrıntılı olarak bakmak için aracımı orada bıraktım. İşlemi yapan usta iyiliğinden şüphe etmediğim bir insan. Fakat sizlerden de fikir almak istiyorum.
İlgili ses aşağıda paylaştığım sese çok ama çok benziyor. Üst devirlerde ve otoyol sürüşlerinde gelmiyor veya geliyorsa bile motor sesi bastırıyor.
Aşağıdaki ses farklı bir araca ait ama ses ve videonun hikayesi çok benzer. Bu sesi yükleyen arkadaşta motorda triger kayışı, su pompası, gergi, motor takozu değiştirdikten sonra bu sesi almaya başlamış.
Android telefon mail yedekleme
Arkadaşlar selam,
Android tabanlı bir cihazım var. İçinde POP şeklinde kurulu olan bir mail adresim var. Bu mail adresi içinde ki içerikleri dışarıya bir şekilde export edebilme şansımız var mı ? Yada alternatif olarak yapabilecek bir şey var mıdır ?
Teşekkür ederim, iyi çalışmalar dilerim.
Lenovo IdeaPad IP3-14IIL05 2.5" Sata Bağlantısı
Arkadaşlar selam,
Sizlere danışmak istediğim bir konu var. Başlıkta yazdığım notebook'a sahibim. Sistem'de nvme takılı ama ayrıca 2.5" sata yuvası mevcut.

Ben 2.5 ssd takmak istiyorum ama yukarıda ki resimde kırmızı ile işaretlediğim bağlantı kablosu bende yok maalesef. Yuva girişi mevcut. Bu sata data kablosu ve soketini nasıl tedarik edebiliriz ve özel bir adı var mıdır ?
Teşekkürler
Laptop fanı dizginlemek
Laptop fanı dizginlemek
|
Samsung Galaxy S4 Güvenli Bağlantı
|
Lenovo G570 Fan Sorunu
|
Samsung SyncMaster 933nw Sorun
|
NVIDIA GT 540M Donanım Sorunu
|
Son Giriş: geçen hafta
Son Mesaj Zamanı: 4 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 51
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 234)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
6 Yanıt
0