Çavuş
16 Temmuz 2004
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 29 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Cafelerde bu aralar en çok oynanan oyunlar neler söylermisiniz arkadaşlar??
Lütfen????
50 Mb sınırlısını bulabildim.. full cd şifreleme programı bulmam lazım..
yardımcı olursanız çoookk sevinirim..
Elimde EVANESCENCE nin dvd klip cdsi var.. DVD-RW de bunu mpg formatına çevirip parça parça cdye çekmek istiyorum, nasıl çevirebilirim.. hangi program bunu yapar. yardımcı olursanız çok sevinirim...
arkadaşalar bitane ınca tek portlu adsl modem kurdum evin birine. ve modemden rj45 le switche bağladım. 2 makina daha bağlı bu switche. dns lerini falan hiç girmedim, ıpleri falanda otomatik.. 128 k bağlantı var ama çok yavaş. acaba dns adreslerini girmediğimdenmi kaynaklanır internetin yavaş olmasına??

ve dns adresi ne giriyim??
arkadaşlar bilgisayarda xp yüklü. boot ekrarnından sonra açılmıyodu, reset atıyo, sonra tekrar açılıyo yine aynı yani boot tan sonra tekrar reset.
güvenli kiptede açmıyodu, bende silip kuruyum dedim. ama sata hddyi tanıtıyorum, xp sözleşmesine geçerken kilitliyo kalıyo. hdd viasraid inceleniyor diyo ve öyle kalıyo. ramden şüphelendim değiştirdim yine aynı, sonra hddyi başka makinaya taktım. iki bölümdü hdd, 2. bölümü açıyo ama 1. bölümü açmıyo. biçimlendirilmemiş şimdi biçimlendirmek istermisiniz diyo. ama nasıl olur, kullanılan bir makina bu.. sonra bende biçimlendirdim şimdi sorunsuz bir şekilde windows kuruldu ama daha öncede yapmıştı bu makina aynı sorunu. aynı şekilde düzeltmiştim..hdd samsung 80 gb sata. daha önce ram uyumsuzluk gösterdi diye değiştirmiştim. şimdi kuruldu, ama yine yapacak. acaba hdd de bir sorun olabilirmi??

şimdiden yardımlarınız için teşekkürler...
MRB
BİR TANE SORUNLU MAKİNA VAR..
P4 2.4, 256DDR RAM, ASUS P4V8X-X ANAKART,128MB ASUS RADEON9200 VGA,80GB SATA SEAGATE HDD,PHILIPS CDRW,56K MODEM,FLOPPY , CODEGEN KASA..
ÖZELLİKLE DONANIMIN HEPSİNİ YAZDIM..
1 AYLIK BİR MAKİNA BU.. AMA EN AZ 10 SEFER WINXP KURDUK, WINDOWSU KURDUKTAN 1-2 GÜN SONRA KAPATIP SABAH AÇMAYA KALKTIĞIMIZDA AÇMIYOR.. YA XP BOOT EKRANINDA KİLİTLENİP KALIYO KENDİLİĞİNDEN, YADA MAVİ EKRANDA KİLİTLENİYOR. BİR DAHADA AÇILIMIYOR WINDOWSU TEKRAR KURMAYINCA. HDD BİLE BOZULDU SCANDISKTE KİLİTLENİYORDU GARANTİDEN DEĞİŞİP GELDİ, AMA HALA SORUN AYNI ŞEKİLDE DEVAM EDİYOR..
ACABA DAHA ÖNCE BAŞINA BÖYLE BİRŞEY GELEN ARKADAŞLAR VARMI..
ANAKARTTAN VEYA RAMDAN OLABİLİRMİ VEYA DİĞERLERİNDEN.
İLK BAŞTA MAKİNAYI TOPLARKEN 2 TANE SAĞLAM POWER BOZULMUŞTU..
SONRADAN BAŞKA BİR TANE TAKTIK ÇALIŞTI..
ANLIYACAĞINIZ DURUM ÇOK KARIŞIK..
YARDIMCI OLUSANIZ ÇOK SEVİNİRİM..
MÜŞTERİYE ÇOK MAHÇUP OLUYORUZ..
TEŞEKKÜRLER..
ADSL VAR, XP KULLANIYORUM..
İNTERNET EXPLORERDE AÇILIŞ SAYFASINI BOŞ KULLAN DİYORUM BİR MÜDDET SONRA OTOMATİK OLARAK AÇILIŞ SAYFAM DEĞİŞİYOR, SAÇMA SAÇMA SAYFALAR AÇIYO KENDİLİĞİNDEN.

BİRDE HİÇ SAYFA AÇMASAM BİLE DURURKEN KENDİLİĞİNDEN OTOMATİK SAYFALAR AÇIYOR ..
BUNU NASIL ENGELLEYBİLİRİM..

ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER..
SATA HDD'YE NASIL WINDOWS 98 KURCAM BANA YARDIMCI OLABİLİRMİSİNİZ ARKADAŞLAR..
WINXP DEKİ GİBİ DİSKETTENMİ TANITMAM GEREKİYO.. KISA OLARAK ANLATIRSANIZ SEVİNİRİM..
TEŞEKKÜRLER.
SLM ARKDAŞLAR
SATA HDDYE NASIL WINDOWS 98 KURCAM BANA YARDIMCI OLURMUSUNUZ..
XP DEN BİR FARKI VARMI DENEDİM AMA OLMADI..
Hakkında
Meslek: Bilgisayar Tekn.
Forum İmzası:
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 13 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 16 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 90
İkinci El Bölümü Mesajları: 26
Konularının görüntülenme sayısı: 5.454 (Bu ay: 260)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.