Çavuş
30 Ekim 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 1 (Bu ay: 0)
Gönderileri
merhabalar,

daha once external hard diskimin içerisinde bulunan büyük bir klasörü gizli hale getirmiştim, bugün o dosyayı klasör seçeneklerinden görünür hale getirmeye çalışırken bir sorun yaşandı ve şuan dosyaların hepsinin isim isim klasörlerin içerisinde bulunmasına rağmen, içeriğine ulaşamıyorum..yani resim IMG0001 şeklinde durmasına rağmen açmaya yada kopyalamaya çalıştığımda aşağıdaki gibi bir hata alıyorum..

dosyayı salt okunur yapmaya çalıştığımda da aynı problem oluşuyor..ne yapmam lazım lütfen yardımcı olursanız çok sevinirim, bütün arşivim söz konusu :(

arkadaşlar nezaman boş cd takıp bişey yazsam işlem herzaman yapılıyor gözüküyor ancak cdyi tekrar taktığımda boş cd olarak gözüküyor..aynı şekilde başka bilgisayarda yazdırdığım bir cdyi taktığımda yine cdrom bunu boş olarak algılıyor..bir bilgisayarcıya gitmeden önce sormak istiyorum;

windows vista home premium kullanan biri olarak services.msc penceresini açtıktan sonra IMAPI CD BURNING SERVICE' i bulamıyorum...

aynı şekilde aygıt yöneticisini açtığımda aygıtların düzgün çalıştığı gözüküyor...update , uninstall denedim ancak faydası olmadı gibi duruyor..
bu imapi cd yazma servisini bi yerden indirmek mümkünmüdür yada nasıl bi çözüm vardır bilmiyorum..yardımlarınızı bekliyorum
şmdiden teşekkürler..

not: bilgisayarımın özelliklerini yazma gereği duydum belki yardım önericek arkadaşlar bu şekilde direk referans sağlayabilirler..
toshiba SATELLITE A300
model : PSAG0E
işletim sistemi : windows vista home premium
dvd/cd-rom drive: TSSTcorp CDDVDW TS-L632H ATA
WFALOL 6Z41EBKT6J SCSI CdRom
arkadaşlar bu hafta cuma gününe yetişmek üzere bir araştırma tezim var ancak 30 sayfalık pdf formatındaki araştırmaları kısaltıp özetlemek için worde aktarıcağım sırada bunların telif haklarının olduğunu gördüm...şimdi tüm sayfaları okuyup kendim özet yazmam çoook uzun süreceği için bu makaleleri nası kopyalayabilirim bi yolu varmıdır?
sitede arama yaptım ancak alakalı bi konu bulamadım yardımcı olursanız sevinirim.
arkadaslar compaq nc6120 model hp laptop kullaniyorum ve su zamana kadar kablosuz aga baglanabiliyordum ancak yeni farkettim ki ortamda kablosuz ag olmasina ragmen bilgisayar bunu algilayamiyor...bir cok ortamda denedim ve zaten sorunda algilamiyor bilgisayar...

Intel PRO wireless 2200bg network connection surucusu sanirim bunu tetikliyor napicami solerseniz cok sevinirim lutfen cok acil ihtiyacim var cozume
simdiden tesekkur ederim
arkadaşlar iki hotmail adresimde haclendi yada gizli sorumun cevabı bulunup şirfem değiştirilmiş..bu mailleri geri alma amacında deilim ancak kullanılmasını istemiyorum..daha önceden hesabımın hacklendiğine dair bi yerlere mail gönderildini ve hesabın o şekilde kapatıldığını duymuştum..böle bişe biliyormusunuz..bildiklerinizi benle paylaşırsanız sevinirim cok zor durumdayım cunku teşekkürler..
arkadaşlar msn yine sapıttı..internette heryeri açıyorum ediyorum internet baglantımda sorun yok fakat msn açılmıyo ve sorun gider bölumune tıkladığımda bir tek "anahtar bağlantı noktaları" nda sorun gösteriyo..war mı benim gibi sorun yaşayan su anda??cıldırtıyo msn artıkk!
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 6 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 11 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 94
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 7.302 (Bu ay: 13)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İşletim Sistemleri ve Yazılımlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.