Teğmen
21 Şubat 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 1 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Beyler ve bayanlar, kitesurf fotoğrafçılığı yapacam tabi buna windsurf falan da dahil anlayacağınız işim kumsalda ve denizde olacak ve bol güneşli bir ortam. Araştırdım fakat bir sonuca ulaşamadım hangi lensi alacağım konusunda. Lens Amerika'dan gelecek o yüzden geniş çaplı bir arama alanım var. Tele-zoom lens önerilerinizi tecrübenize ve bilginize güvenerek bekliyorum. Şimdiden teşekkürler hepinize.
İşte böyle qwerty klavyeden sıkıldım zaten u8110'un ekranıda küçük yazım hataları filan oluyordu pek hoş şeyler değildi bunlar, sonra bende normal bildiğimiz alfanumerik tuş takımı uygulaması arıyordum sonra bir baktım "8pen" diye bir uygulama. 1 2 tane video izledim buldum indirip yükledim ve... fazla söze ne gerek var ki dostlar izleyin beğenirseniz yükleyin.

Bu video

Bu da uygulama

he bu arada zor gibi gelebilir ama kesinlikle çok güzel. denemeye değer en azından
Thermaltake Contac 29 BP kullanıyorum ve bu sabah karşılaştığım bi sorun beni deli etti. Fan döndüğü halde 0 rpm gözüküyor biosta. amd overdrive de yine aynı şekilde gözüküyor. bazende fan cidden duruyor.

telefonun firmware sürümü 7.95 ti ki gayet sorunlu bir sürüm benimde bayağı başımı ağrıttı. bende daha düşük bir versiyon yüklemek için jaf kullandım programlama sırasında bağlantı kesildi telefonum bir daha açılmadı. sonra phoenix ile denedim programlama yaparken %100 e gelip son ayarları uygulayacak ken bağlantı kesiliyor ve telefondan yanıt almaya çalıştığını söylüyor program. telefonun power tuşuna bastığımda bağlantı geliyor ve 1 2 saniye içinde tekrar kopuyor. bu konuda ne yapabilirim bilen varmıdır acaba ?
Beyler bildiginiz gibi Thermalright Silver Arrow piyasada yok bnde 2. ellere bi bkm dedim bakmaz olaydm koca internette 1 tane buldum oda buhttp://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-masaustu-thermalright-silver-arrow-45970123/detay/? temiz bir şeye benziyor ama sıfırı daha ucuz :D 2. gelecek parti için 210 tl olacak diyorlar bunu almamı önerirmisiniz. D14 için kötü diyorlar bildigin baya baya kötülediler. kullanmadıgım için yorum hakkım olmadı ne dersiniz nasıl yapm. ?
beyler öncelikle su soğutmamı hava soğutmamı araştırmamın sonucu olarak hava soğutmayı tercih ettm zira noctua vs. firmaların sundugu f/p odaklı ürünler bni cezbetti. su soğutma fiyatına karşın hakkını vermiyormuş gibi geldi bna. bu endenle hava soğutma. şmdi bnm 955 be overclok ile 4.20 filn düşünüyorum artı voltaj 1.45 veya birazcık daha üstünde olabilir. bu işlemcim 4.02 Ghz 1.35 voltajda tam yük altında max 68 boşta min 38 derece oluyor. stok fan yaramaz demek oluyor buda. baya bi baktım v10, d14, silverarrow filan çok hoşlar performan olarak da fiyat olarakta iyiye --benziyorlar-- edindiginiz tecrübeler ile bana öneride bulunursanız sevinirim. Teşekkürler
Beyler biliyorum böyle bir ton konu açılmış ama hiç birinde istediğim cevaba rastlayamadım o yuzden bende konu açim dedim. Bileşenlerimi sistem panelinde görebilrsiniz. İşlemcim 1 senelik zaman zarfı içinde beklentilerime uygun olursa AMD Bulldozer FX olacak ram 8 e çıkacak Dual CF kurulacak. simdi sistem yük altında yardımcı fanlar(kasa içi 2x120 mm) olamdan 48-55 dereceyi buluyor fe stok fanda haliyle Rpm rekorları kırıyor. sesten odada durulmuyor. Yardımcı fanlar ile NB overclock ettgmde işlemci 45 i görüyör yine ama en azından fan abazalık yapmıyor malum yaz aylarıda geliyor... Gelelim konuya su soğutma fiyatlarına baktım biraz cep zorlar ama paraya değerse acımam harcarım da parçaların çoğu türkiyede yok. yurdışındanda gümrük riski var. hava soğutmada iste 150-200 Tl ye king bir fan alabilirim.. sizce hangisi daha güzel olur. artı su ğutma yaparsam Dual CF+NB+SB+CPU su ile soğutacağım baya bi girer gibime gelior. ama değerse sorun değil. Önerileriniz için şimdiden teşekkürler.
Yeni toplayacağım bilgisayarda işlemcim büyük olasılıkla AMD Athlon II X3/X2 olacak.
Bu işlemci için bir ekran kartı almayı düşünüyorum. Ekran kartıyla grafik işlem programları(Corel draw, Photoshop, Freehand...) ve büyük çoğunlukla oyun oynayacağım. Şöyle bir dorum oalcak ;

128 bit veriyolu genişliğine sahip DirectX11 Destekli bi ekran kartımı yoksa 256 bit veriyolu genişliğine sahip DirectX10/10.1 bir ekran kartı almalıyım ? Ekran kartı öneriside yapabilirsiniz. Ati almayı düşünüyorum fakat anakartım nVidia çipsetli sorun yaşarmıyım sizce ? Şimdiden teşekkürler :)
Hakkında
Meslek: Fotomuhabir
Sistem ve Tercihleri
Fotoğraf Ekipmanları
Canon
Dünyadan Futbol
Galatasaray
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 9 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 164
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 3.970 (Bu ay: 17)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.