Sorunsuz şekilde kullandığım Logitech G29 shifterlı setim ile geçen gün sistemi açtığımda şöyle bir problemle karşılaştım. Assetto Corsa da trafik modu açtım, debriyajı gaz pedalı olarak algıladığını fark ettim, ardından ayarlardan baktığımda yeniden tanımlama yapmaya çalıştığımda gaz pedelı kısmını " aks 3" olarak tanıyor ve debriyaja tanımlama yapmaya çalışırken debriyaja basınca gaz pedalı olarak tanıyor. Diğer 2-3 oyunda da denediğimde durum aynı, Logitech tüm programlarını sildim ve G HUB ve Logitech software yazılımını tekrar indirip kurdum. Logitech programlarında gaz-fren-debriyaj tanımlama ve basma basıncı vs. her şey normal ancak oyunlara girince debriyajı gaz pedalı olarak, gaz pedalınıda "aks 3" isimli tuş olarak görüyor. Bu sebeple her oyunda ayar yapmam gerekiyor ancak Assetto Corsa modları vs sebep olur mu diye düşündüm ancak tüm oyunlarda bunu yapması saçma geldi. İnternette araştırmama rağmen ya bu sıkıntıyı yaşayan olmamış ya da yaşayıp yazan olmamış. Destek gerek aklıma gelen tüm ihtimalleri denediğimi düşünüyorum
|
D-smart 3D problemi
|
|
Son Giriş: 2 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 22
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.216 (Bu ay: 59)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası