Şimdi Ara

CHRYSLER NEON 2.0 16v TRIGER TR'de YOK!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
3.924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba, 2000 model Chrysler Neon 2.0 16v ''SOCH''(Tek Eksantirikli) motorlu aracım var ve geçen gün tamircime triger - V kayışı, bilyaları fln herşeyi değiştirmesi için bıraktım çünkü bilya sesi flnda geliyordu. şasi numarası ile parçaları sipariş ettim. Neyse parçalar söküldü ve bilyelerde bozuk. tüm parçalar uydu ancak triger gergi bilyası kodu 4777395AD ve şasi numarası ilede bakıldığında yada bu parça numarasıda sisteme girildiğinde uyan parça olarak verilen parçanın kodu 488432AA ve tüm parçacılar bunun uyması lazım sistemde buna uygun parça bu diyor ama 488432AA kodlu parçanın ölçüleri 33x67 mm , 4777395AD kodlu parçanın ölçüleri 35x65 mm. Bu parçayı Türkiye'de tüm parçacılara sordum kimsede yok. Herkeste olan parça 488432AA kodlu parça, bana lazım olan 477395 AD yada AB kodlu parça. Bu parçayı bulmama yardımcı olabilecek kimse varmı? Artık kafayı yemek üzereyim. Bulgaristan'da baktırdım parçaya ancak orada da 488432AA kodlu parça var. Eğer bunu bi türlü çözebilirsem burada paylaşacağım ki başka Neon cu arkadaşlara da yardımım dokunur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melihguven87 -- 9 Mayıs 2014; 18:33:45 >

• 4777395 AD Triger Gergi Bilyası resimleri
     CHRYSLER NEON 2.0 16v TRIGER TR'de YOK!!!
     CHRYSLER NEON 2.0 16v TRIGER TR'de YOK!!! CHRYSLER NEON 2.0 16v TRIGER TR'de YOK!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melihguven87 -- 9 Mayıs 2014; 18:20:12 >

• içindeki rulman bitişik değilse içindeki rulmanı değiştirmeyi deneyin
  • Ebay?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ebay'da baktım ancak orda da diğer parça üretiliyor. Dün Bulgaristan'daki tanıdıklara haber verdim. onlar araştırıp dün akşam otobüsle parçayı yolladılar ama bu gün aldım parçayı oda farklı bir parça. Geri göndereceğim. Rulmancıların da Bursa daki büyüklerin hepsini dolaştım ancak eksantirik dönüşlü ve sökülemeyecek bir parça olduğu için öyle bir şans yok. Serviste parça bulunabiliyor ancak 1500 TL fiyat istiyorlar. Ankara'daki bir firmayı buldum ondan almıştım parçaları. Bir tek o getirecek normal fiyata ama oda Temmuz da geleceği için bugünde bir çözüm bulamazsam eski parçayı takıp aracı çok fazla kullanmayacağım Temmuz da 200-250 TL olacak galiba parçanın fiyatı ayağıyla birlikte oradan alıp parçayı değiştireceğim. Fazladan 150 daha belki işçilik vereceğim ama 1500 vermekten iyi...
  • Servisten kesin uyuyor dediğiniz parçanın kodunu isteyin. ebay den bulamama şansınız sıfır USA da crysler parçası bulunmazsa hiçbir yerde bulunmaz. Sizin aradığınız parça kodu hatalı muhtemelen.
  • Üzerinden çıkan parçanın uydurmasyon olma ihtimali olabilir mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • melihguven87 M kullanıcısına yanıt
    http://otokat.com/ bu siteye üye olup aradığınız parçanın orj. numarasını öğrene bilirsiniz

http://paramparca.com/ bu sitteden'de orj parça numarasını girerek muadil parça numaralarını öğrene bilirsiniz

umarım işe yarar
  • istanbul ve Ankarada olmamasi cok garip..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üzerinden söktüğünüz parçanın doğru olduğundan emin misiniz?
    Önceki sahibinde veya önceki bir tamiratta gerçek parça bulunamamış ve üzerindeki parça tskılmış olabilir mi?

• kadirdaglar kullanıcısına yanıt
    Otokat a üye olup araç bilgilerini girdim şablondan parça görseline tıkladım ve istediğim parça numarası ve fiyatıda çıktı. ancak bu siteden parça satılmıyor sanırım. Paramparca da parça numarasını girdim hiçbir sonuç bulunamadı. Bunlarda parça fiyatı olduğuna göre bu parçanın fiyatını aldıkları yeri, yani benim bu parçayı bulabileceğim yer için bilgi veriyorlar mı? cmrt oldugundan kapalı sanırım telefondan ulaşamadım.
  • melihguven87 M kullanıcısına yanıt
    o kadar ayrıntı bilmiyorum malesef

benim araç için orj kodu öğrenip paramparca.com dan muadilini bularak almıştım

inş. hafta içi telefonu açarlar aradığınız parçayı bulursunuz

parça fiyatı ne çıkıyor ?
  • bal974 B kullanıcısına yanıt
    parçada herhangi bir sıkıntı yok sistemde de orj parça numarası bu ancak 2000 den sonra aracın motorunda değişiklikler yapılmış ama tüm parça sistemlerinde neredeyse yeni sisteme göre parça çıkıyor ve benim aracımdaki parçada bununla aynı gösteriliyor ama reelde farklı boyutlarda parçalar.
  • kadirdaglar kullanıcısına yanıt
    otokat ta görünen fiyat 177,63 + KDV. İnşallah bakalım pazartesi birde nurak oto diye bir firmaya yolladım resimleri sabah ama depolarını revize ediyorlarmış onlarda pazartesi haber verecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: melihguven87

parçada herhangi bir sıkıntı yok sistemde de orj parça numarası bu ancak 2000 den sonra aracın motorunda değişiklikler yapılmış ama tüm parça sistemlerinde neredeyse yeni sisteme göre parça çıkıyor ve benim aracımdaki parçada bununla aynı gösteriliyor ama reelde farklı boyutlarda parçalar.

Kolay gelsin.

Sizdeki motor 2.0L A588 I4 kodlu motor mu?
    Eğer o ise chrysler stratus'larda da aynı yıllarda aynı motor kullanılmış.
    Ortak parça olarak belki bulunabilir mi?

Bol şans.

• Bugün USA de yaşayan bir tanıdığım vardı ona ulaştım bilgileri verdim oda sorduracak Ebay 'de artıık kodu flnda bıraktım chrysler neon a olabilecetüm timing ekipmanlarını inceledim ama araştırmaya devam ediyorum. o parça numarası aynı numara dediler ancak servisteki parçada değişik bir sistem. yani germe kısmı yaylı değilde artık değişik bir sistem yapmışlar onunda soracağım yine pazartesi günü kodunu
  • takipteyiz.
  • Parçasını bulamazsın dedikleri bu olsa gerek. Allah yardımcın olsun. Hurdacı çıkmacılarada bir bakmalısın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • e bay olmaması çok zor bence bir yerlerde bir yanlışlık yapıyorsunuz ya servis kodunu tam söylemiyor yada siz yanlış anladınız bişeyler var bence...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.