Deathbound Türkçe Yama (DEEPL) Düzenlenmiş
April 24th Türkçe Yama (DEEPL) Düzenlenmiş
Biomutant Türkçe Yama (DEEPL) Düzenlenmiş
Merhaba oyun çok uzun bir oyun değil ama hikayeyi anlamak istiyorsanız yamayı kullanabilirsiniz İyi eğlenceler.
İndirdiğiniz dosyayı rardan çıkarıp Oyunun içinde BIOMUTANT\Biomutant\Content\Paks klasörü içine atın.
Yamanın Linki: V1.7.6 Mediafire
Twitch: Bugzade - Twitch
Youtube: BugZade - YouTube
Merhaba oyun çok uzun bir oyun değil ama hikayeyi anlamak istiyorsanız yamayı kullanabilirsiniz İyi eğlenceler.
İndirdiğiniz dosyayı rardan çıkarıp Oyunun içinde Summer of '58\Summer_of_58\Content\Paks klasörü içine atın.
Yamanın Linki: V1.6 Mediafire
Oyunu türkçe olarak oynamak istiyorsanız elimden geldiğince düzenledim. Yeni Çıkan DLC içeriği dahildir.
Calypso ekibinden Sweaty teşekkür ederim çok yardımı oldu. Yaptığım yamaları genelde orada paylaşıyorum buraya da koymak istedim.
Oyunu Oynamadan önce oyuna mod kurmanızı tavsiye ederim oyunda yeşil bir filtre var onu kaldırmanıza yarıyor ve grafikler daha iyi hale geliyor.
Modun Nexsus Adresine buradan gidip bakabilirsiniz : NexsusMod Dileyenlerde buradan modu direk indirip rarın içindeki klsörün içindeki 4 dosyayı direk oyunun kurulu olduğu yere atması yeterli : ModLinki
Modda sinema modunu kapatmak için Numpad - basmanız yeterli / Modu oyun içinde kapatıp açmak için Numpad 1 basabilirsiniz farkı kendiniz görüceksiniz.
TürkçeYama Final Sürüme kadar Güncellenicektir: V9 Final Mediafire indirdiğiniz rarın içindeki exe direk oyunun olduğu yere atıp kurun. İyi Eğlenceler
Calypso Dc Sunucusu daha fazla yamaya erişmek için katılmayı unutmayın: https://discord.com/invite/calypsoceviri
İndirdiğiniz dosyayı rardan çıkarıp Oyunun içinde Father's Day\Fathers_Day\Content\Paks klasörü içine atın.
Yamanın Linki: V1.6.2 Mediafire
İndirdiğiniz dosyayı rardan çıkarıp Oyunun içinde Beside Myself\Beside_Myself\Content\Paks klasörü içine atın.
Yamanın Linki: V1.3 Mediafire
Merhaba oyunu yakın bir arkadaşım istediği için giriştim ve bitti biraz işkence gibiydi dosya yapısı ama sonunda bitti dileyen arkadaşlar indirip oynayabilir.
Virüstotal taraması yapabilirsiniz. Yama Steam sürümü ile uyumludur.
İndirdiğiniz Dosyayı rardan çıkartıp NEEDY GIRL OVERDOSE\Windose_Data klsörünün içine atmanız yeterlidir.
Yama Linki: V1.4.0 Güncelledim (30/Ekim/2024) Mediafire İyi Eğlenceler
Steam Sürümü ile uyumludur yamada hatalı gördüğünüz yerleri yazabilirsiniz. Düzenlenmiş Deepl çevirisidir...
Virustotal taraması yapabilirsiniz. Dosyayı oyunun kurulu olduğu yerde \TheEternalCylinder\TheEternalCylinder\Content\Paks içine atmanız yeterlidir. İyi Oyunlar.
Yama Linki V2 Mediafire İndir
Oyun içi görüntüler...
Merhaba arkadaşlar ben genelde oyunları kendime kadar çevirip oynayan birisiyim. Bu oyunun yaması çok fazla uğraştırdı ve güncel yama yok malesef bende yapmışken paylaşayım dedim umarım beğenirsiniz.
Yama Five Nights at Freddy's: Security Breach + Runin Dlc'de dahildir Steam Sürümü ile uyumlu.
Virüs Taraması Yapabilirsiniz. İndirilen Dosyayı Oyunun yüklü olduğu yerde \Quarters\fnaf9\Content\Paks klsörünün içine atmanız yeterli. Oynarken hatalar olabilir yorum atarsanız düzeltmeye çalışırım. Çeviriyi Deepl ile çevirdim.
Link : Mediafire
Son Giriş: 18 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 20
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 10.292 (Bu ay: 1.131)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 15 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun