Şimdi Ara

Profesyonel Yoyo Ansiklopedisi - Rehberi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
186
Cevap
12
Favori
59.404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle herkese merhaba,konu gerçekten açıklayıcı ve bilgilendirici olmuş.
    Bazı meraklarınızı gidermek için size tavsiyelerde bulnacağım;
    -Başlangıçta bütçenizin kısıtlı oldupunu düşünüyorsanız Blazing Teens'in 18 TL'lik Sonic Dragon ve Super Dragon yoyoları var şahsen ilk bu yoyolarla oynamaya başladım ve ilk ve orta seviye hareketlerinin çoğunu yapabildim.Orta seviyeye geldiğiniz zaman bir Blazing Teens yoyosu almak mantıksız nedeni ise orta seviye için yoyoları pek kullanışlı değil,orta seviye diye verdikleri yoyo ya sleep atmıyor yada ileri seviyedeki yoyolar gibi ele gelmiyor ve haretketleri rahat yapamıyorsunz bi örnek olarak ; Shoot the Moon hareketinde Blazşg Teensin orta seviye yoylarında yoyo şiddetle suratınıza vs bi yerinize çarpabilir :D
    Orta seviyeyken en uygun yoylar Lyn Fury ve KickSide'dır Lyn Fury:45 Kick Side ise 40TL'dir fakat yoyolar aynıdır sadece görğnğşlerş farklıdır.

    -İkinci öneri olaraksa Blazing Teens 2 ve Blazing Teens 3 yoylarını almamanız Blazing Teens 3 yoyolarında 3 tane işe yarayan yoyo vardır bunlar:Photon(95 tl) Ice Spirit(135 Tl) Luminous(135TL) bu üç yoy zaten ileri seviye içindir ve içlerinde oynadığım kadarıyla en güzeli ice spirittir ve L3'ün nerdeyse aynısıdır.

    -Photon almak istiyorsanız tavsiye ederim nedeni ise photonun hubstack'i yoyonun kanatlarını kavrar ve yoyonun dengesizliğinde yoyoyu düzeltme imkanı sağlar ve yarışmalarda kendi fantastik hareketlerinizi yapabilrsiniz.

    -Ama bu yoyolar yerine virüs ve L3 yoyoları diğerlerinden daha iyilerdir,mağazadaki görevliye sorduğunuzda L3 mü Photon mu Virüs mü dediğinizde kuşkusuz Photon diyecektir fakat ona sakın uymayın ya L3 ya da Virüs alın.

    -He tabi derseniz benim 150 Tllik bütçem var ya yoyojamiin XConvictini alın ya da DarkMagicini sakın gidipte ice spirit falan almayın




  • benim yoyom desert eagle çok beğendim trapez hareketini yapıyorum ve kendi stilim var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kngbrk4 -- 21 Mayıs 2011; 18:44:13 >
  • uzun atar neredeyse 6 dk sleep atıyor
  • Konu çok gerilerde kalmış up.
    Bende hobi olarak yoyo oynamaya karar verdim ama yoyo bilgim 0.
    Blazing teens super lightining version aldım hala sleeper ı geliştirmeye çalışıyorum.
  • Up...Yeni hobi edinmek isteyen çıkabilir.
  • Merhaba Bende bir yoyo kullanıcısıyım ilk aldığım yoyo b.t. super dragon du.Kardesim yoyomu oynarken kırmıs yeni yoyo alcam baslangıc hareketlerinin hepsini yapıom orta seviye hareketlerindende bir kacını yapıom yeni yoyo alcam yurt dısından getirme olanagımda var bi liste hzrladım :

    HSPIN-PYRO 3
    Dif-e over haul
    SPYY-SPYDER
    SPYY-Stryker
    SPYY-legendry ronin
    ILYY-Noctu batman
    ILLY-E1NS
    YOYO JAM-AXIOM
    YOYO Factory- genesis
    yoyo jam-big ben
    yoyo jam-dark magic
    " " -dragon jam
    HSPIN-tigorylla 441
    Duncan-flying panda
    auldey-virusw
    b.t.-Speed evil red ( alma demisin ama yeni baslayanlar icin) simdiden saol
  • size bişey sormak istiyorum bir yoyo alıcam ve 3 seçeneyim var 1.axiom 2.x-convict 3.l3 hangisini alayim
  • ben aldım photon ama 95TL max.10dk dönüyo fakat geri çekemiyorum.sana lonewolf öneriyorum.
  • merhabalar ben de 1.5 - 2 haftadır yoyo oynuyorum. yapabildiğim hareketler:
    -Sleeper
    -Walk The Dog
    -Forward Pass
    -Around The World
    -Jamaican Flag
    -Eiffel Tower
    -Breakaway
    -Trapez
    -Rock The Baby
    -Brain Twister
    -Split The Atom
    -Sidewinder
    -Atomic Bomb (az buçuk)

    Bu hareketleri öğrenirken 9 liralık bi auldey yoyo ve Thunder B çürüttüm malesef (yalama oldular..) ve dün kendime metal Centarius aldım. Yoyo gayet iyi fakat geri çekemiyorum bi türlü. bind hareketi varmış onu da öğrendim ama her seferinde bunu yapmak zorunda mıyım gerçekten ? Çünkü gerçekten çok külfet bişey hiç sevmedim

    Şimdiden teşekkürler..




  • -Ben yoyo alıcam 95tl'm var ama bilemiyorum aklımdan photon geçiyor ama photon'u
    çekilmiyor elinle yoyo'yu tutuyorsun otomatik sarıyo...
    -Ama Aklımda Virüsde düşünürken yorumları okudum...Arkadaşlarımıda dinledim...
    Çok Oynadıktan sonra bozuluyormuş...
    -Ve Bleezing Teens dışında yoyo almayı düşünmüyorum...

    >LÜTFEN BANA YARDIM EDİN NE ALIYIM<
  • -Sleeper
    -Walk The Dog
    -Forward Pass
    -Around The World
    -Jamaican Flag
    -Eiffel Tower
    -Breakaway
    -Trapez



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berat0600 -- 16 Nisan 2012; 8:19:20 >
  • zaa xde hiçbiriniz yoyo dan anlamıyonuz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emir-Design -- 23 Temmuz 2011; 15:39:14 >
  • başlangıç ve orta seviye hareketlerinin hepsini yapıyorum sadece atomic bomb da biraz sorun var herkes yazıo sleepim 5-6 dk dönüyor ama benim 40-45 sn dönüyor yoyomda yoyo jam lyn fury yardım edin lütfen sleepimi nasıl geliştiririm
  • daha uzun süre sleep atabilmek için rulmanı tinerlemelisin
    daha çok bilgi-video-haber vs için Tıkla
  • Selomono (Selin) Tamam Bu Konuyu Açmışsında Hiç Yoyocular.com dan bahsetmemişsin Bu Bilgiler Bir Kısmı Yoyocular.com'dan Ayıp Etmişsin Yoyocular.com a

    Arkadaşlar Yoyo İle İlgili Birşeyler Öğrenmek İstiyormusunuz ?

    Yoyocular.Com Forumuna Göz Atın !
  • çok iyisin ama sence söliyeceğim 3 yoyodan hangisi daha iyi(L3,VİRUS,PHOTON) HANGİSİ¿. ÇABUK CEVAP VER
  • kusura bakmayın açtım ama cevap veremedim hiçbirinize.
    öncelikle aargin16 yoyocular.comda emin ol senden daha eski bi üyeyim ve iyi olanların hepsi benim kim olduğumu bilir ;) boş boş bilmeden atar yapmana gerek yok.şimdi diğer sorulara dönecek olursak en çok gördüğüm soru :

    ne kadar sleep atar uzun sleep atarmı

    arkadaşlar şöyle bişey varki hiçbir profesyonel sleep süresine göre yoyosunu almaz.1 dk sleep bile yeterlidir size.benim yoyolar 3-4 dakka sleep atıyor ama zaten yarışmada sleep atıp beklemiyosunuz hareketler zaten o kadar uzun sürmüyor.yani boş bir hevestir sleep .

    BASLARKEN HANGI YOYOYU ALMALIYIM
    blazing teens yoyolarını önermiyorum çünkü boşa para harcamış olucaksınız. her seviyedeki yoyodan 1er tane alsanız 50-60 geçer ama sadece kickside yada lyn fury yada illusion gibi bir yoyo alsanız size ömür boyu gider yani iyi kullanıp bakım yaparsanız.onun için ice storm bimemne gibi yoyoları almanın anlamı yoktur.sadece para israfı olur sizin için.

    NE ZAMAN METAL YOYOYA GEÇİŞ YAPILMALIDIR
    arkadaşlar burda en önemli bilmeniz gereken şey ne zaman hangi yoyoyu almanız gerektiğidir.biçok kişide görüyorum. daha trapeze hareketini çok iyi oturtamamış ama gidip metal yoyoları alıyo.alırsınız rahat edersiniz ama yoyonuz afedersiniz ama bok gibi olur...metal yoyoların kaplamalaır yere çarptığınızda aşınır.bu aşınma çizilmeolaylarına da ding denir.dingler derinleşince elinizi kesebilir.onun için doğru zamanda metal yoyoya geçş yaparsanız sizin için çok daha iyi olur.beim önerdiğim zaman yoyoexpert.com adlı sitedeki hareketler üzerinden giderseniz expert ortası yada başı uygundur metal yoyoya geçiş için.

    L3 MÜ VIRUS MÜ LUMİNOUS MU İCE SPİRİT Mİ YOKSA PHOTON MU
    Yukarıdaki yazıyı okuduktan sonra bu sorunu cevabı şöyle olur.şimdi bu genel bi kabul ki dikkat ederseniz dünya çapında derece yapan kişiler hubstackli yoyoları kullanmıyor.açıkçası ben de çok kullanmıyorm hubstackli yoyoları.ve burda hubstackli olmayan tek yoyo virus.ama virüs H shape bir yoyodur.elinize rahat oturur ama denge ve hareket bakımından okadar önermiyorum.genelde wing shape çok daha iyi oluyor.yoyoların şekillerine bakarken dikkat etmenizgereken tek şey :en sade olan en iyisidir.bkz. yoyojam phenom yoyosu.süpersade bir şekli dış hatı var. oldukça düz ama hareketlere çok elverişli.bana kalsa virüs almam.l3 benim ilkmetal yoyomdur ve onu tasarlayan luo yi cheng ile bizzat tanıştım.l3 güzel bir seçim. 2. olark sıralama şeklin.de luminous öneririm.luminous hubstackli ama oldukça stabil güzel kaplamalı parasına çok değermi tartışılır ama işinizi çok görücek bir yoyo.ice spirit oldukça sade butterfly şekili güzel şririn bir yoyo ama yarışmada kullanırmıydım hayır.

    PHOTONUN BERBAT YANLARI :)
    maalesef daha iyi oynamayanlar gidip yapışıyor şu photon adlı yoyoya.master biritmeden photonun gerçek performansına u-la-sa-maz-sı-nız.zstack ile çok farklı hareketler yapılabilir ama bunları yapmak için ve iyi şekkilde yapmak için master olmanız şart.yoksa yoyoyu alırsınız sonra photonu bozarsınız elinizde kalır pişman olursunuz


    YOYO SATAN FİRMALaRDAKİ YOYOLARIN SEVİYELERİ
    kesinlikle güvenmeyin :D ordaki tüm seviyeler çok yanlış...ileri seviye dedkleri yoyo ile hareket yapma imkanınız olmayabiliyor.


    D-RİNG RESPONSE SİSTEMİd ringe kötü diyen arkadaşın pek bilmiyodur.d ringler başlangıç için gayet iyi bi response sistemidir.benim ilk yoyom da o ringdi ama ikisi aynı şeyler.


    KUTULARIN ARKASINDAKİ SLEEP SÜRELERİeveeeeeeeeeet oldukca onemli bu.arkadaşlar ordaki 5-6 dakika yada 10 dakka sleep süreleri yarım yalandır.onlar makine ile atılan sleep süresidir.tonlarca kuvvet uygulanarak maksimum sleep süresi ölçülür ve yazırlır.ama kimse o kadar atamaz kutudan çıktığı kadar :D


    @helldrop
    yaptığın hareketler oldukça az karmaşık ve bi nevi basit.ama bu hızını eğer ilerideki seviyelerde koruyabilirsen yolun açık iyi bir yoyocu olursun :)başarılar

    @egegs1
    yukarıda yazdıklarımda başlık altında cevabını bulabilirsin :) iyi eğlenceler


    yurt dışından yoyo alacak arkadaş :

    oraya birsürü iyi yoyo yazmışsın ama hangisi sana göredir bilemiyicem ççünkü benim seviyemdekiler için üretilmişyoyyolar onlar.ama sen de benim kadar geliştirdiysen iiyi oynuyosan master olduysan istediğni seçebilirsin.




  • Yoyo ya yeni başladım senin bu tavsiye ettiğin yoyojam markalı yoyolardan armağanoyuncağın Bursa daki şubesinde yok Yomega Brain var o iyi midir yada başka önerebilir misin :))
  • brain açıkçası önermem.o da sizi ilerletmez yani.ip hareketleri için uygun bir yoyo değil.yoyojam alamıyorsan eğer mirage,desert eagle yada illusion alabilirsin onları da öneririm.
  • ARKADAŞLAR ben l3 yoyo aldım atıyorum en fazla 15 saniye dönüyor tüm gücümle atıyorum yoyo atış şekillerinide biliyorum ne yapmam gerekiyor yardım bekliyorum
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.