Şimdi Ara

PROFESYONEL SCART KABLO Nedir bu reklamlar.Rezalet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Uyuz oldum sürekli çıkan profesyonel scart kablosuna.Bu markayı inadına almıyacam onuda geçtim 20 liralık kablo 250 tlden 45 tl ye indirdik muhabbeti zaten başlı başına komedi.
    Anladık para kazanıyorsunda cılkınıda çıkarmayın.Tvde bile bukadar baskı ve reklam yok.

Kime anlatıyorumki nato kafa nato mermer....tın tın

Dikkat edin büyük ekranda çıkan reklamda 250 tl diyor...................................
    Üstteki frofilim anasayfam kısmının hemen altındakidede 150 tl diyor..............

Dolandırıcı diyecem demiyorum.Siz onuda aşmışsınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DemediDeme -- 14 Mayıs 2012; 3:05:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: DemediDeme

Uyuz oldum sürekli çıkan profesyonel scart kablosuna.Bu markayı inadına almıyacam onuda geçtim 20 liralık kablo 250 tlden 45 tl ye indirdik muhabbeti zaten başlı başına komedi.
    Anladık para kazanıyorsunda cılkınıda çıkarmayın.Tvde bile bukadar baskı ve reklam yok.

Hiç sorma
  • 2 yıldır tv izlemiyorum rahatım(nba league pass var futbolla ilgili degilim, 2 yıldırhic ama hic tv izlemiyorum)

ALLAAAHH FAIL OLMUŞUM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wasurenai -- 14 Mayıs 2012; 2:45:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DemediDeme

Uyuz oldum sürekli çıkan profesyonel scart kablosuna.Bu markayı inadına almıyacam onuda geçtim 20 liralık kablo 250 tlden 45 tl ye indirdik muhabbeti zaten başlı başına komedi.

şuan bu konuya girerken bile çıktı
  • Yaptıkları terbiyesizlik bizlere inek muamelesi yapılıyor.
  • Dh de reklammı var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Volkanbaba

Dh de reklammı var

Aynen var mı? hiç görmedim bende
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Kablo hangi İSS’nin?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Volkanbaba

Dh de reklammı var

Yokmuş bizde onu tartışıyoruz sürekli her topic de reklam çıksada seyretsek diyorduk
  • yıl olmuş 2012 hala scart kablo reklamı yapıyolar HDMI denen bişey var.heleki böle bi donanımlı sitede böle bi reklam rezalet,Kalem tıraş silgi reklamı koysalar daha iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _KÖNİGSRASSE_ -- 14 Mayıs 2012; 3:01:10 >
  • Dikkat edin büyük ekranda çıkan reklamda 250 tl diyor...................................
    Üstteki frofilim anasayfam kısmının hemen altındakidede 150 tl diyor..............

Dolandırıcı diyecem demiyorum.Siz onuda aşmışsınız
  • Aynen rezalet.
  • onun kablosuda ne öyle taharet muslugundaki boru gibi aynı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Warrıor Sako

onun kablosuda ne öyle taharet muslugundaki boru gibi aynı.

• Öncelikle herkese selam ederim. Evet reklamlar çok sinir bozucu forumdaşlarım yalnız...

---RAGE---

scart kablosuna laf atanları bir köşeye çekip kulaklarından çekmek lazım. Siz playstationlarla vcd filmlerle büyümüş bir neslin en çok ihtiyacı olan tüplü televizyon+scart kombosuna onun anısına nasıl saygısızlık edersiniz!

eyçdiemay girişiymiş de bilmem neymiş. Sen otur 1 ps1 de Alaaddin ya da Tomb Raider oyna bakalım ya da Duke Nukem ya da bi Ace Combat 3 oyna, pc oyunlarındaki zevki veriyor mu? FF VII oyna, sonra gel bana de ki şimdiki FF'ler çok güzel; ben de yüzüne tüküreyim. Zaten zevki olan adam yerini yurdunu bilir, eline atari alıp içini açmamış adamlar, doğduğunda evinde plazma televizyon olanlar ancak laf atar, onu da tınlamam zaten. Forumun yaş ortalamasının ne kadar düştüğüne Tipim nasıl SS'li konularıyla defalarca tanık olduk... 8 yaşında çocuklar bile varmış daha ne diyim.

Siz doğmamışken biz NES'te kunio kun no nekketsu ve contra oynuyoduk çocuk!

---RAGE---

Yarası olmayan gocunmasın lütfen hemen alınganlık yapmayın kenarda durun.

• Arkadaşlar bu ne reklami nerde görünüyo bu reklam kaç gündür forumda scart reklami fln diye herkes ates püstürtüyo...

Ben niye göremiyorum nerde çikiyo bu reklamlar bi gösterin bana...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sedat.

Arkadaşlar bu ne reklami nerde görünüyo bu reklam kaç gündür forumda scart reklami fln diye herkes ates püstürtüyo...

Ya torpillisin ya da A d b l o c k kullanıyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt.Soap -- 14 Mayıs 2012; 3:30:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3Korner1Penaltı

Öncelikle herkese selam ederim. Evet reklamlar çok sinir bozucu forumdaşlarım yalnız...

---RAGE---

scart kablosuna laf atanları bir köşeye çekip kulaklarından çekmek lazım. Siz playstationlarla vcd filmlerle büyümüş bir neslin en çok ihtiyacı olan tüplü televizyon+scart kombosuna onun anısına nasıl saygısızlık edersiniz!

eyçdiemay girişiymiş de bilmem neymiş. Sen otur 1 ps1 de Alaaddin ya da Tomb Raider oyna bakalım ya da Duke Nukem ya da bi Ace Combat 3 oyna, pc oyunlarındaki zevki veriyor mu? FF VII oyna, sonra gel bana de ki şimdiki FF'ler çok güzel; ben de yüzüne tüküreyim. Zaten zevki olan adam yerini yurdunu bilir, eline atari alıp içini açmamış adamlar, doğduğunda evinde plazma televizyon olanlar ancak laf atar, onu da tınlamam zaten. Forumun yaş ortalamasının ne kadar düştüğüne Tipim nasıl SS'li konularıyla defalarca tanık olduk... 8 yaşında çocuklar bile varmış daha ne diyim.

Siz doğmamışken biz NES'te kunio kun no nekketsu ve contra oynuyoduk çocuk!

---RAGE---

Yarası olmayan gocunmasın lütfen hemen alınganlık yapmayın kenarda durun.

Yarası olmayan gocunmasın demişsinde mesajında hdmı kelimesi bi benim mesajımda geçiyor sen eyçdiemay mış bilmem neymiş demekle bana salça oluyosun.hayatıma lcd geçen sene girdi uzun yıllar scart kullandım,ps one dedin aklıma geldi hala durur ps1 ım graund tourismo çok iyiydi belki bilirsin yada japon 3.neyse 91 liymişin belki bilmezsin konumuza gelelim kişisel görüşüm ben scart sevmiyorum hd uydu alıcım da altın uclu HDMI ile daha verimli görüntü alıyorum scart da verim düşüyor.bizzat denedim benim eleştirim bu yönde.iyi akşamlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _KÖNİGSRASSE_ -- 14 Mayıs 2012; 3:58:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Cpt.Soap

quote:

Orijinalden alıntı: Sedat.

Arkadaşlar bu ne reklami nerde görünüyo bu reklam kaç gündür forumda scart reklami fln diye herkes ates püstürtüyo...

Ya torpillisin ya da A d b l o c k kullanıyorsun

Hhhmmmmmmmmmm

Şimdi Anladimmmmmm.................

A d b l o c k sen bizim herşeyimizsin..

EMİN OLUN ADMİNLER YÖNETİCİLER BİLE A d b l o c k Kullaniyor...

Yalansa YALAN Desinler.. Diyemezler.. Karşima Çikip Karşimda dikilip Hayir Kullanmiyorum Diyemezleeerrr... Yapamazlaaarr...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sedat. -- 14 Mayıs 2012; 3:49:29 >

• Abp yüklü olduğu için neden bahsettiğinizi pek anlayamadım
  • bende kullanayım a dblock o zaman :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DemediDeme -- 14 Mayıs 2012; 14:24:04 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.