CH1 ve CH2 NORM olarak gözüküyor fakat girmeye çalışırken "Sunucuya bağlanırken hata" diyor..
quote:
Orijinalden alıntı: ank_yer_6
Dün alev kralın içinden sürgün alev kral diye birşey cıkıyordu 4 tane kestim hiçbirinden düşmedi. Kr'ye pm attım. Mobların leveli 200 sorun var düşmüyor demişti.
Sanıyorum +90 a drop veriyo bosslar. Ama biz düzenlemeler yaptık oyunun açılmasını bekliyoruz.
@cihan.ozkan Oyun şuan açık değil ondan.
Yeni düzenlemelerle yine +90 a mı düşecek normal levellerine döndü mü?
3 charım da çalınmış. Nickler: uLu, PAZAR, Şifre yanlış diyor.
quote:
3 charım da çalınmış. Nickler: uLu, PAZAR, Şifre yanlış diyor.
Az önce girdim. Hesaplar sapasağlam fakat karakterler yoktu. Ama eski karakterimin ismiyle yeni bi karakter açmaya çalıştığımda bu isim kullanılıyor dedi. İnşallah geri gelir
Neyse iftara gidiyorum. 2 saatte inş. açılmış olur.
quote:
Orijinalden alıntı: cihan.ozkan
Az önce girdim. Hesaplar sapasağlam fakat karakterler yoktu. Ama eski karakterimin ismiyle yeni bi karakter açmaya çalıştığımda bu isim kullanılıyor dedi. İnşallah geri gelir
Evet haklısınız. Sonra karakterleri de getirmiştik fakat 2011 server files yükleyince hepsini silmek zorunda kaldık.
quote:
Orijinalden alıntı: BeogalogeoL
quote:
Evet haklısınız. Sonra karakterleri de getirmiştik fakat 2011 server files yükleyince hepsini silmek zorunda kaldık.
Sağlık olsun İyi ki benim önemli itemlerim yoktu 60 küsür leveldim
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: BeogalogeoL
quote:
Sağlık olsun İyi ki benim önemli itemlerim yoktu 60 küsür leveldim
oyuna girin kasın erkenden bence.
Bi ara attı oyundan ve girmedi simdi deneyeyim bir de
lag lag lag
quote:
lag lag lag
hiç sorma
oyun açık mı ve hangi bayrak ?
İlk 100 level oldum. İlk azraili kestim. İlk partizanı dönüştürdüm.
Herkesi kestim. Oyunu bıraktım
neden bıraktın hocam beğenmedin mi ?
quote:
Orijinalden alıntı: No Problem
neden bıraktın hocam beğenmedin mi ?
oyun dandik ya bende gm olarak sıkılıyorum artık. habire ch çöküyor 20 kişilik serverde lag oluyor sakın mercuresoft firmasından vps almayın